Ethereum ve Elrond fiyat analizi: Rekor kıran ETH yükselmeye devam edecek mi?
Ethereum ve Elrond fiyat analizi: Rekor kıran ETH yükselmeye devam edecek mi?

Popüler altcoin yeni bir ışığı yaktı – fiyat nereye gidecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber  – Ethereum, Bitcoin’e benzer şekilde ABD Doları karşısında 580 doların üzerinde pozitif bir bölgede kaldı. ETH fiyatı, 595 dolar ve 600 dolarlık direnç seviyelerini temizledikten sonra muhtemelen daha yüksek seviyelere doğru hızlanacak.

Ethereum, 575 dolar seviyesinin yakınında destek buldu ve yeni bir artışa başladı.

Fiyat şu anda 590 dolarlık bölgenin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde işlem görüyor.

Saatlik ETH / USD grafiğinde  586 dolara yakın dirençle önemli bir düşüş eğilimi çizgisinin üzerinde bir kırılma oldu.

Parite düşüşü düzeltebilir. Ancak 600 doların üzerinde önemli bir yukarı kırılma girişiminde bulunma olasılığı yüksek.

Ethereum fiyatı ivme kazanıyor

595 dolarlık bölgeyi test ettikten sonra, Ethereum daha düşük bir seviyede düzeltme yaptı. ETH, 580 dolarlık destek seviyesinin altında işlem gördü, ancak boğalar 575 dolarlık destek bölgesini koruyabildi.

Fiyat yeni bir artışa başlamadan önce 576 dolar seviyesinin yakınında bir düşüş oluştu. 580 dolar ve 585 dolar seviyelerinin üzerinde güçlü bir yukarı doğru hareket oldu. Saatlik ETH / USD paritesi grafiğinde 586 dolara yakın dirençle kilit bir düşüş eğilimi çizgisinin üzerinde de bir kırılma yaşadıı

Ethereum fiyatı 590 dolar seviyesinin üzerine çıktı ve hatta 595 doların üzerine bile geldi. 596 dolar civarında yeni bir aylık yüksek oluştu ve fiyat şu anda kazançları pekiştiriyor.

Ethereum Price

Dahası, aynı grafikte 585 dolar civarında destekle oluşan önemli bir yükseliş trendi çizgisi yer alıyor. Artış yönünde, fiyat açıkça 595 dolar seviyesine yakın güçlü bir dirençle karşı karşıya.

Mevcut fiyat hareketi, Ethereum’un 595 doları temizlemek için başka bir girişimde bulunabileceğini gösteriyor. Bir sonraki ana direnç hala 600 dolar seviyesinin yakınında bulunuyor. 600 dolar seviyesinin üzerinde bir kapanış, kazançları hızlandırabilir.

ETH’de dip seviyeler

Ethereum, 595 dolar ve 596 dolar direnç seviyelerini temizleyemezse, aşağı yönlü bir düzeltmeye başlayabilir. İlk kilit destek bölgesi 585 dolar seviyesine ve trend çizgisine yakın.

Trend çizgisi desteğinin ve 585 doların altında aşağı yönlü bir kırılma, fiyatı 575 dolar destek bölgesine doğru itebilir. 100 saatlik basit hareketli ortalama da destek sağlamak için 575 dolarlık bölgenin yakınında yer alıyor.

Teknik Göstergeler

Saatlik MACD – ETH / USD için MACD artık yükseliş bölgesinde ivme kazanıyor.

Saatlik RSI – ETH / USD için RSI şu anda 55 seviyesine doğru düzeliyor.

Destek Seviyesi: 585 dolar.

Direnç Seviyesi: 595 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin