Kaçıranlar üzülmüştü: Popüler altcoin yeni ATH yolculuğuna başlıyor!
Kaçıranlar üzülmüştü: Popüler altcoin yeni ATH yolculuğuna başlıyor!

Kaçıranlar üzülmüştü: Popüler altcoin yeni ATH yolculuğuna başlıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tezos, 10 Şubat’ta kaydedilen 4,5 dolar üzerindeki son zirvelerden 3 doların altına düştü ve şimdi 3.16$’da duruyor.

Manchester United ile ortaklık

Tezos, varlıklar ve uygulamalar için açık kaynaklı bir platformdur ve bu platformun temel özelliği akıllı sözleşme güvenliği, uzun vadeli yükseltilebilirlik ve açık katılımdır.

Bu platformdaki akıllı sözleşmeler matematiksel olarak doğrulanır ve güvenilirdir, ayrıca akıllı sözleşmelerin resmi doğrulaması da mevcuttur.

Tezos, topluluk fikir birliğinden ödün vermeden yeni teknolojik yenilikleri benimseyebilir ve yükseltme mekanizmasıyla alana sürekli olarak yeni yetenekler ekler.

Modüler mimarisi ve resmi yükseltme mekanizması kesintileri en aza indirir ve bu nedenle geliştiriciler daha karmaşık uygulamaları devreye alabilir.

Tezos, DeFi uygulamaları için önemli ölçüde daha çekici hale geldi, çünkü Tezos’un Hisse Kanıtı, Bitcoin veya Ethereum gibi İş Kanıtı blok zincirlerine kıyasla önemli ölçüde daha az enerji ve işletme maliyeti gerektiriyor.

Aktif topluluk yönetimi ve katılımı bu proje için çok önemlidir ve kullanıcıların Tezos’ta yapılan değişiklikleri değerlendirerek, önererek veya onaylayarak aktif olarak katılabileceğini söyleyebiliriz.

Birçok önemli proje şimdiden Tezos ile iş birliği yaptı ve en son haberlere göre Manchester United da sponsor olarak Tezos’u seçti.

Mevcut destek 3 dolarda

Kripto para piyasası bugün yükseliyor. Bitcoin’in fiyatı 42.000 doların üzerine çıktı, ancak teknik olarak bakıldığında Tezos (XTZ) halen baskı altında.

Tezos (XTZ) şu anda 3 dolardan mevcut destek seviyesine çok yakın işlem görüyor ve fiyat tekrar kırılırsa bir sonraki hedef 2,5 dolar olabilir.

Öte yandan, fiyat 4 dolar direncinin üzerine çıkarsa, bir sonraki hedef 5 dolar civarında olabilir, ancak yatırımcılar pozisyonlarını açarken risk yüksek olduğu için “zarar durdur” ve “kâr al” emirlerini kullanmalıdır.

Özet

Tezos, topluluk fikir birliğinden ödün vermeden yeni teknolojik yenilikleri benimseyebilen varlıklar ve uygulamalar için açık kaynaklı bir platformdur. Tezos (XTZ) şu anda 3 dolar olan ancak teknik olarak görünen destek seviyesinin üzerinde işlem görüyor; halen baskı altında.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin