Popüler altcoin tüm zamanlar rekoruna doğru yol alırken bu seviyeye takıldı – izlenecek seviyeler
Popüler altcoin tüm zamanlar rekoruna doğru yol alırken bu seviyeye takıldı – izlenecek seviyeler

Popüler altcoin tüm zamanlar rekoruna doğru yol alırken bu seviyeye takıldı – izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, ABD doları karşısında 675 doların üzerinde yeni bir aylık en yüksek seviyeye ulaştı. ETH fiyatı şu anda kazançları düzeltiyor. Ancak düşüşlerin yakın vadede 630 doların altında kalması muhtemel.

Ethereum, 620 dolarlık direnç seviyesini kırdıktan sonra yükseliş ivmesi kazandı.

Fiyat 675 dolarlık dirence doğru yükseldi ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça üzerine çıktı. Saatlik ETH / USD grafiğinde 638 dolara yakın destekle oluşan büyük bir yükseliş trendi çizgisi bulunuyor.

Parite şu anda 640 doların üzerindeki kazançlarını konsolide ediyor ve yukarı doğru hareketine devam edebilir.

Ethereum fiyatı

Dün, Bitcoin, Ethereum, Ripple ve diğer büyük altcoinlerde büyük bir yukarı doğru hareket oldu. ETH, 620 dolarlık direnç seviyesini temizledi ve 635 dolarlık seviyenin üzerine çıktı.

Sonuç olarak, güçlü bir artış oldu ve fiyat 650 dolarlık direnci kırdı. Ethereum, 676 dolardan yeni bir aylık en yüksek seviyeye yükseldi ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça üzerine yerleşti. Son zamanlarda, 650 dolar seviyesinin altında olumsuz bir düzeltme yaşandı.

Ancak boğalar 630 dolar ve 635 dolar seviyelerinin üzerinde aktif kaldı. 628 dolar seviyesinde bir düşük seviye oluştu ve fiyat şu anda kazançları pekiştiriyor. Fiyat 640 dolar seviyesinin üzerinde toparlandı.

Ethereum Price

ETH şu anda 652 dolar seviyesine yakın güçlü bir dirençle karşı karşıya. 652 dolarlık direnç seviyesinin üzerinde net bir kırılma, yeni bir ralli için kapıları açabilir. Bir sonraki ana direnç 658 dolar seviyesine yakın ve onu 675 dolar takip ediyor. Daha fazla artış muhtemelen 700 dolar seviyesinin test edilmesini gerektirebilir.

Teknik Göstergeler

Saatlik MACD – ETH / USD için MACD, yükseliş bölgesinde yavaş yavaş ivme kaybediyor.

Saatlik RSI – ETH / USD için RSI şu anda 50 seviyesine yakın.

Destek Seviyesi – 630 dolar.

Direnç Seviyesi – 652 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin