Popüler altcoin göstergeleri ralliye işaret ediyor! Takip edilecek kritik seviyeler
Popüler altcoin göstergeleri ralliye işaret ediyor! Takip edilecek kritik seviyeler

Popüler altcoin göstergeleri ralliye işaret ediyor! Takip edilecek kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot fiyatı, ilk yükselişinin 8 Şubat’ta yerel bir zirveye ulaşmasından bu yana düşüş eğiliminde. Altcoin, likidite toplamak için iki önemli destek seviyesinden birinin altına girerek bir yükseliş eğiliminin muhtemel olduğunu gösteriyor.

Polkadot fiyatını ne bekliyor?

Polkadot fiyatı 8 Şubat’a göre %24 geri çekildi ve 19,22 dolar destek seviyesini kırdı. Daha sonra 17,97 dolar seviyesinin altına doğru yol aldı. Bu likidite tasfiyesi genellikle fiyat artışını takip eder. Bu nedenle, yatırımcılar DOT’un son zamanlarda tersine çevrilen engelleri 17,97 dolar ve 21,20 dolarda yeniden test etmek için bir yükseliş trendini tetiklemesini bekleyebilirler. Bu seviyelerin aşılması, altcoin fiyatının 22,65 dolar bariyerini etiketlemesine izin verecek ve toplam yükselişi %25’e getirecek. DOT daha da yükselebilir ve dört saatlik arz bölgesini 23,93 dolardan 25,59 dolara kadar uzatabilir. Ancak bu hareket, toplam kazancı %32’ye getirecek.

DOT/USDT 4-hour chart

Başka bir senaryoda, dört saatlik bir mum çubuğu 17,15 doların altına yakın bir düşük dip oluşturacak ve yükseliş tezini geçersiz kılacak. Bu durumda, panikleyenler Polkadot fiyatını daha düşük seviyeye çekebilir ve altcoini 16,12 dolar seviyesine düşürebilir. Burada, kenarda kalan alıcılar piyasaya girebilir ve yükseliş trendine bir kez daha şans verebilir.

fxstreet

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin