Popüler altcoin Ethereum yeni bir artışın sinyalini verdi – işte ayrıntılar
Popüler altcoin Ethereum yeni bir artışın sinyalini verdi – işte ayrıntılar

Popüler altcoin ralli işaretleri gösterdi – takip edilecek seviyeler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, Bitcoin’e benzer şekilde ABD Doları karşısında istikrarlı bir artış başlattı ve 580 doların üzerine çıktı. ETH fiyatı kazançları pekiştiriyor ve kısa vadede düşüşü düzeltebilir.

Ethereum, 565 dolar ve 575 dolar seviyelerinin üzerinde yükseliş ivmesi kazandı.

Fiyat şu anda 580 dolarlık pivot bölgesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde işlem görüyor.

Saatlik ETH / USD grafiğinde 579 dolara yakın destekle oluşan büyük bir yükseliş eğilimi çizgisi bulunuyor.

Parite daha düşük seviyelerde düzeltme yapabilir. Ancak 580 dolar ve 575 dolar seviyelerinin destek sağlaması muhtemel.

Ethereum fiyatı yeşile dönüyor

535 dolar civarında bir destek tabanı oluşturduktan sonra Ethereum istikrarlı bir artışa başladı. ETH, pozitif bir bölgeye geçmek için daha yüksek seviyede işlem gördü ve 550 dolar seviyesinin yakınında birkaç önemli engeli kırdı.

Fiyat, 565 dolar ve 575 dolar seviyelerinin üzerinde yükseliş ivmesi kazandı. Yukarı doğru hareket, ETH fiyatının 580 dolarlık direnç seviyesini bile aştığı ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça üstüne çıktığı şekildeydi. 585 dolar seviyesinin altına küçük bir düşüş oldu.

Ethereum Price

Bununla birlikte, Ethereum, 582 dolar ve 580 dolar seviyelerinin yakınında güçlü bir destek buluyor. Saatlik ETH / USD paritesi grafiğinde 579 dolara yakın destekle oluşan büyük bir yükseliş trendi çizgisi de var.

Artış yönünde, boğalar 592 dolar ve 594 dolar seviyelerinin yakınında engellerle karşı karşıya. Aynı grafikte 592 dolarlık dirençle bağlantılı bir düşüş trendi çizgisi de yer alıyor. Ana direnç hala 600 dolar seviyesinin yakınında bulunuyor. Fiyat 600 dolar seviyesinin üzerinde bir kapanış yaparsa, yukarı yönlü ivme devam edecek.

ETH’de yeni bir düşüş olursa!

Ethereum, 592 dolar ve 594 dolar direnç seviyelerini temizleyemezse, aşağı yönlü bir düzeltmeye başlayabilir. 580 dolar seviyesinin yakınında bir ilk destek bölgesi oluşuyor.

Bir sonraki büyük destek 578 dolarlık bölgeye ve trend çizgisine yakın. Trend çizgisinin altında bir kapanış fiyatı 570 dolar seviyesine ve 100 saatlik basit hareketli ortalamaya yönlendirebilir.

Teknik göstergeler

Saatlik MACD – ETH / USD için MACD, yükseliş bölgesinde yavaş yavaş ivme kaybediyor.

Saatlik RSI – ETH / USD için RSI şu anda 50 seviyesine doğru düzeliyor.

Destek Seviyesi: 580 dolar.

Direnç Seviyesi: 594 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin