Popüler altcoin kritik eşikte! Yükseliş için neyi bekliyor?
Popüler altcoin kritik eşikte! Yükseliş için neyi bekliyor?

Popüler altcoin kritik eşikte! Yükseliş için neyi bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avalanche’ın (AVAX) geçen ayki sürekli büyümesi, hayati 25 dolarlık desteği geri alma yönündeki çabalarını destekledi. Ayrıca, altcoin yükseliş hareketini sürdürürken kendisini 20/50/200 EMA’nın üzerine tuttu.

Bununla birlikte, son zamanlardaki büyümesi, görünüşe göre 27 dolarlık direncin yakınında bir yavaşlamaya tanık oldu. Mevcut modelin altında bir kapanış, olası bir toparlanmadan önce kısa vadeli bir gerileme görebilir. Yazım sırasında, AVAX son 24 saatte %1,89 artışla 26,03 dolardan işlem görüyor.

AVAX 4 saatlik grafik

Haziran ayının sonundaki yıllık en düşük seviyelerine neredeyse ulaştıktan sonra, satın almanın yeniden canlanması, AVAX’ın grafikte bir dizi daha yüksek ve en düşük seviyeye ulaşmasına yardımcı oldu. Altcoin, 15 dolarlık desteğinden yeniden canlandıktan ve 7 Ağustos’ta iki ayın en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra %70’in üzerinde bir kâr elde etti.

Bu arada, bu satın alma baskısı, 25,4 dolar seviyesinin dirençten acil desteğe dönüşmesini sağladı. Ayrıca, 20 EMA (kırmızı) ve 50 EMA (camgöbeği) bir yükselişe işaret ettiğinden hâlâ kuzeye bakıyor.

Kontrol Noktasının (POC, kırmızı) yanında kuzeye bakan EMA’lar, altcoin’in devam eden rallisine sağlam destek sağlayabilir. Bu durumda, potansiyel hedefler 24-25 dolar aralığında olacaktır.

Bu aralıktan olası bir toparlanma, alıcıların önümüzdeki seanslarda 27-28 dolar direnç aralığını yeniden test etmelerine yardımcı olarak satın alma baskısını güçlendirebilir.

Teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi (RSI), aşırı alım bölgesinden hafif bir geri dönüşe işaret ederken güçlü bir boğa gücü ile rezonansa girdi. 59-61 aralığının üzerinde sallanma, alıcıların alt seviyenin kademeli büyümesine devam etmesine yardımcı olabilir.

Bununla birlikte, grafikteki son kazanımlar, hacim osilatöründe (VO) daha düşük zirvelere eşlik etti. Ayrıca, CMF daha düşük seviyeler kaydetti ancak küçük bir satın alma avantajını göstermek için sıfır noktasının üzerindeki pozisyonunu korudu.

AVAX fiyat analizi sonuç

20/50/200 EMA’nın üzerinde rahat bir pozisyonun yanı sıra 25,4 dolar seviyesinin ihlali göz önüne alındığında, altcoin önümüzdeki günlerde sürekli bir canlanma görebilir. Öyle olsa bile, mevcut desen, bu büyümeden önce POC bölgesinin yeniden test edilmesini sağlayarak zarar verebilir. Hedefler yukarıda tartışıldığı gibi aynı kalacaktır.

Son olarak, kârlı bir hamle yapmak için zincirdeki gelişmelerin yanı sıra daha geniş piyasa hissiyatı da dikkate alınmalı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin