Popüler altcoin kripto kışına rağmen bu aralıkta tutunuyor! Takip edilecek seviyeler
Popüler altcoin kripto kışına rağmen bu aralıkta tutunuyor! Takip edilecek seviyeler

Popüler altcoin kripto kışına rağmen bu aralıkta tutunuyor! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler altcoin Polkadot (DOT), kripto kışında kayıplarını minimum seviyelerde tutmaya devam ediyor. Altcoin 8 Kasım tarihinde FTX borsa platformunun çöküşünün olumsuz etkilerine rağmen, dijital varlık psikolojik 7 doları kısa bir süre aşmayı başardı. Ardından 7,38 dolara yükseldi.

DOT bu kazancı sürdüremedi ve bölgeyi hızla terk ederek 6 dolar bölgesine kadar geriledi. Devam eden ayı piyasasıyla birlikte 5 dolara kadar geriledi. Polkadot yazım sırasında 5,13 dolardan işlem görüyor ve son yedi gün içinde yalnızca %1,3 düştü.

Grafikte yaşanan düşüşe rağmen dijital varlık şimdiye kadar kripto piyasası değerinin son 24 saat içinde neredeyse %2 düşmesine neden olan bu ayı döngüsünün tüm ağır darbelerin üstesinden gelebildi.

Polkadot için sırada ne var?

Kripto kışı devam ederken Polkadot, galip gelebileceği ve olumlu gelişmelerin tadını çıkarabileceği yönlere odaklandı. Örneğin, havuz üyeleri tarafından bağlanan mevcut DOT sayısı 500.000’i aştığında, projenin adaylık havuzları başarılı bir şekilde bir dönüm noktasına ulaştı. Geçen hafta, endüstri liderleri Bitcoin ve Ethereum gidişatı kendi lehlerine çevirmek için herhangi bir adım atmayı başaramayınca, Polkadot’un etkileşimi de artış kaydetti. Sosyal analiz platformu LunarCrush’a göre, bu süre zarfında proje, sosyal bahis sayılarında %68,9’luk bir sıçrama ve sosyal etkileşimlerinde de aynı derecede etkileyici bir şekilde %71,4’lük bir artış kaydetti.

2022’nin sonuna doğru DOT’u neler bekliyor?

DOT’un bu yılın başında dalgalanan fiyatı nedeniyle kripto uzmanları, varlığın Kasım ayından ortalama 5,70 dolar seviyesine kadar çıkabileceğini düşünüyor. Bununla birlikte, şu anda 5,13 dolardan işlem gördüğü için altcoinin tahmine yakın bir değerle Kasım ayı sonuna kadar dalgalanma sürebilir. Ayrıca Polkadot için Aralık ayı tahminleri, önümüzdeki ay ortalama fiyatının 5,86 dolar olması bekleniyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin