Film yapımcısı Kevin Smith, yeni korku filmi antolojisini NFT olarak yayınlayacak
Film yapımcısı Kevin Smith, yeni korku filmi antolojisini NFT olarak yayınlayacak

Popüler Altcoin Japon tıbbi proje ile entegrasyonunu sürdürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün yapılan bir duyuruda, merkezsiz, yüksek verimli, kurumsal sınıf SMART sözleşmeleri platformu IOST, Japonya’nın tıbbi proje uygulamalarına yönelik IOST entegrasyonunun 1. aşamasını tamamladığını belirtti.

Entegrasyon

Japon Sağlık Teknolojisi Girişim Pracs ve IOST Çekirdek Geliştirici Eversystem, ortaklaşa bir prototip geliştirmişti ve kişisel sağlık kaydının (pHR) tanıtımının 1. aşamasını başarıyla tamamladı.

Temel olarak, proje, kişisel sağlık verilerini, dağıtılmış defter teknolojisini (DLT) kullanarak sağlık el kitabı olarak yönetmeyi ve tıbbi profesyonellerle sorunsuz bir şekilde paylaşmayı amaçlamaktadır.

POC’u açıklamak

Özünde, POC’yi kullanarak, ilgili ekipler (kullanıcılar ve tıp uzmanları), gizli sağlık bilgilerinin teslim edilmesinin etkinliğini doğrulayabildiler.

POC, paylaşılan verilerin gizliliğini korumak açısından benzersiz bir güvenlik vaat ediyor. Saklanan veritabanı verileri, şifreli verilerden, hash değerlerinden ve doğrulama için imzalardan oluşur. Temel Blockchain ağı, vücut ısısı, kan basıncı ve spesifik veri gibi her bir veri maddesi için sağlık verilerinin Hash değerini verimli bir şekilde depolar.

Blockchain’deki bu verilerin alıcıları veri geçmişini kaydediyor. Blockchain depolama hakkındaki veriler nihai sonuç olduğuna da, veri blokchain üzerinde her zaman güncellendiğinde makbuz yazılır ve sonsuza dek orada kalır.

Blockchain teknolojisinin önümüzdeki yıllarda sağlık endüstrisinin paradigasyonunu değiştirmede önemli bir rol oynayacağı tahmin edilmektedir. Global Market Insights Inc. tarafından yapılan araştırmalara göre, hassas tıpta ve hasta bakımında veri yönetimi için Blockchain teknolojisinin Ar-Ge’si, 2025 yılına kadar 1.79 milyar doların üzerinde olacak.

btcmanager


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin