Popüler altcoin için kritik seviyeler! Sıradaki hareket ne olacak?
Popüler altcoin için kritik seviyeler! Sıradaki hareket ne olacak?

Popüler altcoin için kritik seviyeler! Sıradaki hareket ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Polkadot fiyatı düne göre yüzde 2 oranında artış kaydetti. DOT hâlâ piyasada düşüş eğilimiyle karşı karşıya durumda. Yükseliş trendinden önce 7 dolarlık destek tekrar ziyaret edilebilir. Polkadot fiyat analizi, fiyatın 7,09 dolara indiren dünkü düşüş trendinden biraz toparlandığı için günlük hareketinde karışık sinyaller gösteriyor. Son 24 saat içinde, DOT yüzde 2’nin üzerinde bir artışla 7,54 dolardan şu anki noktaya kadar yükseliş kaydetti. Bununla birlikte, fiyat hâlâ 7 dolardaki destekle temas halinde ve fiyat 9 ve 21 günlük hareketli ortalamaların altına düştüğünde daha fazla düşüş gerçekleşebilir. Boğalar, fiyatı kademeli olarak 7-7,5 dolar kanalının sınırına itmeden önce 7 dolarlık desteği savunmaya çalışacaklar. Beklenen düşüş trendinden sonra DOT, bir sonraki hamlede 8 doları geri almak için yeterli ivmeyi yakalayabilir.

Screenshot 2022 07 24 at 2.40.21 PM

Takip edilecek seviyeler

Daha büyük kripto para piyasası, Bitcoin’in 22.500 doları geçmesiyle birlikte son 24 saat içinde konsolidasyon belirtileri gösterdi. Ethereum da yüzde 3 artarak 1.600 dolara yükselirken, önde gelen Altcoinler benzer yükseliş trendleri gösterdi. Cardano, 0,53 dolara yükselmek için önemli bir yüzde 9 kazanırken, Ripple küçük bir artışla 0,36 dolara kadar konsolide oldu. Dogecoin 0,068 dolara yükseldi ve Solana yüzde 12 kazançla 37,89 dolara yükseldi.

Polkadot fiyat analizi için 24 saatlik mum grafiğinde, 13 Temmuz 2022 tarihinde başlayan yükselişten bu yana son 5 gün içinde fiyatın yatay bir aralığa hareket ettiği görülebilir. Fiyat, düzeltme yapmadan önce 19 Temmuz tarihinde 8 doları geçti. Fiyat, kritik 50 günlük üstel hareketli ortalamanın (EMA) 7,32 doların üzerinde ve 21 günlük hareketli ortalamanın 7,27 doların üzerinde kalıyor.

DOTUSDT 2022 07 24 15 02 49

Altcoin 24 saatlik bağıl güç endeksi (RSI) göstergesi DOT için 52,51’de artan bir piyasa değeri gösteriyor. RSI aşırı alım bölgesine 60 işaretini geçtiğinde fiyat düzeltme için ayarlanabilir. Bununla birlikte, son 24 saatteki işlem hacmi yüzde 8 oranında düşüş kaydetti. Hareketli ortalama yakınsama sapma (MACD) eğrisi, nötr bölgenin üzerinde daha yüksek dipler oluştururken görülebilir ve aynı zamanda DOT pazarındaki gücü de gösterir.

Satın alma baskısındaki artışla birlikte, DOT fiyatı 8 doları yukarı itebilir ve ardından 12 ve 13 dolarda daha fazla direnç seviyelerine yönelebilir. Bununla birlikte, eğer Polkadot boğaları piyasayı tutamazsa 4 dolara kadar gerileyebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin