Popüler altcoin için göstergeler ne öneriyor? İşte detaylar
Popüler altcoin için göstergeler ne öneriyor? İşte detaylar

Popüler altcoin için göstergeler ne öneriyor? İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Fantom (FTM) fiyatı 0,25 doların üzerinde tutunamadı. FTM’nin 4 saatlik grafiğine bakıldığında düşüş eğilimi görülüyor. Elde edilen verilere göre, son 24 saat içerisinde fiyatta %1,26’lık bir düşüşün ardından FTM şu anda 0,2179 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin fiyatının 20.000 doların altına gerilemesiyle birlikte kripto piyasasında “korku” dolu dakikalar hakimdi.  Bu telaşla birlikte Fantom’un (FTM) 0,25 doların üzerinde pozisyonunu sürdürememesiyle sonuçlandı ve düşüşe geçti.

FTM/USDT 4-Hour Chart

FTM’nin 4 saatlik grafiği incelendiği zaman birkaç gün önce tersine çevrilmiş olsa da düşüş eğilimi görülüyor. Düşüş trendi 0,26 dolardan daha düşük bir zirve oluşturdu, ancak fiyat bu noktanın hemen üzerinde kapanabildi. Ancak FTM yine de yükselen trend çizgisi desteğine bakıldığında görülebilecek daha yüksek dipler oluşturabildi. Bu yükseliş trendi o zamandan beri 0,22 dolardaki düşük seviye kırıldığı için kayboldu.

FTM/USDT 1-Hour Chart

FTM’nin 1 saatlik grafiği ile ilgili olarak, trend çizgisinin dokunduğu düşük seviyeler çok net ancak son birkaç saat içinde bu destek kırıldı. Altcoin’in fiyatı yükseliş trendinin en yüksek en düşük seviyesinden daha da düştü.

Altcoin’in teknik göstergeleri, saatlik RSI’nin şu anda nötr 50’nin altında olduğunu ve 60 işaretinin üzerine çıkmakta zorlandığını gösteriyor. Bu, alıcıların güç toplamakta zorlandığını gösteriyor.  yoksun CMF göstergesi şu anda -0,05’in altında ve bu da piyasadan sermaye akışının altında yer alan bir seviye.

FTM/USDT Technical Indicators

Elde edilen verilere göre altcoin son 24 saatte fiyatta %1,26’lık bir düşüşün ardından ve aynı zaman diliminde 0,2271 dolara ulaştıktan sonra şu anda 0,2179 dolar değerinde yer alıyor. Geçen hafta, FTM %15,51 fiyat düşüşü gördü. Kısa bir pozisyona girmek isteyen yatırımcılar, 0,25 dolar seviyesinde bir stop-loss koymayı düşünebilirken, 0,2 dolar seviyesindeki en düşük seviyeler kâr elde etmek için kullanılabilir.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin