Popüler altcoin hızla düşüyor! Teknik analiz takip edilecek seviyeler
Popüler altcoin hızla düşüyor! Teknik analiz takip edilecek seviyeler

Popüler altcoin hızla düşüyor! Teknik analiz takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Curve DAO Token (CRV) fiyatı son üç gün içinde %58 oranında düşüş kaydetti. Bu düşüşün nedeni ağır satış baskısına neden olan birkaç büyük, kısa alımlar olabilir. Şu anda CRV’ye karşı ayılar hakimiyeti ele almış gibi duruyor. Saldırı Aave protokolünde gerçekleşiyor. Öte yandan, Curve Finance’in kurucusu Michael Egorov, tasfiye fiyatı 0,259 dolar olan Aave’de tedarik edilen 48 milyon dolarlık CRV’yi bulunduruyor. Bu, mevcut fiyattan oldukça uzakta yer alıyor.

CRV Price Daily

Tasfiye seviyesinin tetiklenmesi, fiyat düşüşünün daha fazla artmasını tetikleyebilir. Ek olarak, bir balina adresi bugün Aave protokolünden 30 milyon CRV ödünç aldı. Bu işlem muhtemelen kısa devre yapmak ve daha sonra CRV fiyatı düşmeye devam ederse kâr elde etmek niyetiyle gerçekleştirilmiş olabilir.

Son olarak, başka bir CRV daha kısa, Aave’den 20 milyon dolar değerinde CRV tokeni ödünç aldı. Sonuç olarak, Aave protokolünde sadece üç yatırımcı tarafından 58 milyon dolarlık bir satış baskısı var.

CRV günlük fiyat hareketi

CRV Price Daily

Tüm bunlar göz önüne alınarak fiyat hareketi incelemesi aşağıda yer alıyor. Altcoin fiyatının bu tasfiye seviyesini tetikleyip tetiklemediği en fazla merak edilenler arasında yer alıyor.

Altcoin 22 Kasım tarihinde minimum 0,42 dolara ulaştı. Bu durum kanalda bir kırılmaya neden olmuş gibi görünse de, CRV fiyatı o zamandan beri kanalın altında bir kapanışa ulaşmadı. Bu nedenle, düşüş henüz onaylanmadı.

CRV, şimdi direnç sağlaması beklenen 0,58 dolarlık yatay destek alanından da koptu. Destek görevi görebilecek yakın fiyat seviyesi bulunmuyor. Son olarak, günlük RSI düşüyor ve henüz herhangi bir yükseliş belirtisi göstermiyor. Altcoin düşüş yönünde ilerliyor.

Bunun altına bir düşüş, fiyatı tüm zamanların en düşük seviyesine götürebilir. Ardından, en son düşüşün 1,27 harici Fib’i 0,25 dolarda ve bu da tasfiye seviyesini tetikleyebilir. Bu nedenle, nihai destek alanından 0,35 dolardan bir kırılma meydana gelirse tasfiye gerçekleşebilir.

Bu, 50’nin altında olan ve düşüşe geçen haftalık RSI tarafından da destekleniyor. Altcoin için 0,35 dolar bölgesindeki önemli bir sıçrama, bu düşüş yönlü CRV fiyat tahminini geçersiz kılabilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin