Popüler altcoin hafta sonu patlamasına hazırlanıyor! Rakipleri arkasından bakacak... Teknik analiz
Popüler altcoin hafta sonu patlamasına hazırlanıyor! Rakipleri arkasından bakacak... Teknik analiz

Popüler altcoin hafta sonu patlamasına hazırlanıyor! Rakipleri arkasından bakacak… Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki düşüş trendi devam ediyor. Resesif krizlerden etkilenen Bitcoin, Ethereum ve diğer altcoin’leri de yanına alarak bugün biraz geriledikten sonra şu dakikalarda 24 saat önceki seviyelere geldi.

Şu anda Solana’nın (SOL) fiyatı %0,5 kayıpla 82,27 dolar. Katman 1 tokeni şu anda olumsuz bir trendde olsa da çeşitli teknik göstergeler trendin iyileşebileceğini gösteriyor. SOL, geçen yıl 6 Kasım’daki zirvesinden düştükten sonra tüm zamanların en yüksek seviyesinin yaklaşık %70 altında.

SOL fiyat analizi

Solana’nın fiyatı, Kasım 2021’de gördüğü tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana en büyük düşüşlerinden birini tamamlamanın eşiğinde. 2 Mart’ta kripto para birimi, düşen trend çizgisinden (105 $) yönünü tersine çevirerek 80 $’a düştü. Alıcılar, bir aydan fazla bir süredir bu desteği sıkı bir şekilde koruyarak satıcıların daha fazla zarara uğramasını engelledi.

Boğalar 80 dolarlık desteği koruyamazsa, daha keskin bir düşüş olabilir. Bu durumda, fiyat 72 doları test edebilir. 75 dolarlık destek seviyesinin kırılması, daha fazla zayıflık belirtisi gösterebilir ve piyasa katılımcılarını pozisyonlarından çıkmaya teşvik edebilir. Satış siparişlerinde bir artış, iyimser görünümü geçersiz kılabilir ve 54 dolara dik bir düzeltmeyle sonuçlanabilir.

Solana fiyatı bu hafta sonu 100 doların üzerine çıkacak mı?

Altcoin bugün 80 doları geçti ve yatırımcıların başka bir toparlanma oluşturmasına izin verdi. Ayrıca, kripto para fiyatı düşüş eğiliminin tepesine yakın olduğu için büyük bir atılım yakın olabilir.

Solana’nın değerde daha fazla düşüş yaşamaması için önce 102 $’a ulaşması gerekiyor. Bu dönüm noktasına ulaşmak için önce %50 Fibonacci düzeltmesini 92 dolardan kırmalı ve ardından 100 doların üzerinde kapatmalı. Alıcılar SOL fiyatlarını 102 doların üzerine çıkarabilirse, altcoin kritik bir direnç seviyesini kırmış olacak ve güçlü bir geri dönüş için hazır olacak. Fiyatlar artmaya devam ederse SOL fiyatı 111 $ ‘a ulaşacak, ancak güçlü bir piyasa desteği ortaya çıkmazsa, token daha fazla ilerleyemeyecektir.

Genel olarak, son düşüş eğilimi Solana’nın günlük grafiğinde düşen bir takoz modeli oluşturdu. SOL, modelin zirvesine yaklaştıkça direnci kırmaya hazırlanıyor olabilir. Takozun üst trend çizgisinin altında belirleyici bir kapanış, 120 dolara doğru %34’lük bir artışla sonuçlanabilir.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin