Popüler altcoin güncelleme almak üzere! Büyük umutlarla geliyor: Alım fırsatı mı?
Popüler altcoin güncelleme almak üzere! Büyük umutlarla geliyor: Alım fırsatı mı?

Popüler altcoin güncelleme almak üzere! Büyük umutlarla geliyor: Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) geliştiricileri, proje ağının kullanıcı deneyimini ölçeklendirmeye ve iyileştirmeye yardımcı olacağını söyledikleri bir güncellemeye hazırlanıyor.

Bellek boyutu artışı, Cardano için yeni bir dönemi mi başlatıyor?

Blockchain platformunun geliştirme firması Input Output Hong Kong’un (IOHK) yeni bir tweetine göre güncelleme, Cardano ağının blok boyutunu 72KB’den 80KB’ye çıkaracak.

Geliştirme firması ayrıca Cardano ana ağında işlem başına komut dosyası bellek birimlerini 12,5 milyondan 14 milyona çıkaracak bir güncelleme önerdi. Hem blok boyutu hem de komut dosyası bellek birimi artışlarının Cuma günü yürürlüğe girmesi planlanıyor.

Güncellemenin detayları

IOHK konuyu şöyle açıkladı:

“Birlikte, bu geliştirmeler, genel ağ kapasitesini artırırken DApp [merkezi olmayan uygulama] kullanıcı deneyimini iyileştirmek için [Cardano’nun akıllı sözleşme platformu] Plutus komut dosyaları için ek kaynaklar sağlayacaktır. Bu ayarlama, planlanmış bir dizi ağ optimizasyonunun bir parçasını oluşturuyor. Cardano, bu yıl istikrarlı bir şekilde optimize edilmeye devam edecek ve talep arttıkça gelecekteki büyüme için Cardano’yu dikkatli ve sistemli bir şekilde ölçeklendireceğiz.

Ağ, ağır yükleri güvenli bir şekilde yönetmek için tasarlanmıştır ve biz optimize etmeye devam ettikçe verim istikrarlı bir şekilde artacaktır. Bu son değişiklik, kullanıcı deneyimini iyileştirmeye devam edecek.”

Cardano’nun yerel tokeni ADA, geçtiğimiz ay %21’den fazla düşüşle bu haberin yazıldığı srıada 1,03 dolardan işlem görüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin