Popüler altcoin geri döndü! Net fiyat hedefi belli!
Popüler altcoin geri döndü! Net fiyat hedefi belli!

Popüler altcoin geri döndü! Net fiyat hedefi belli!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot fiyat analizi, boğalar 6,5 dolarlık destek seviyesini koruyabildiği için altcoin’in 7 dolar seviyesinde toparlandığını gösteriyor. Satın alma baskısı giderek artıyor ve bu da yukarı yönlü hareketin devam edeceğine işaret ediyor.

Daha geniş kripto para piyasası, çoğu büyük kripto para birimi olumlu fiyat hareketleri kaydettiği için son 24 saat içinde bir yükseliş piyasası hissi gözlemledi. DOGE ve ETH sırasıyla %6,27 ve %5,09’luk yükseliş kaydetti.

Polkadot fiyat analizi: Altcoin 7 doları kurtardı

Polkadot price analysis: DOT recovers $7.00 as bulls make another attempt at $8.00 1

MACD, histogramın yeşil rengiyle ifade edildiği gibi şu anda yükselişte. Ancak gösterge, kısa bir süre önce bir yükseliş geçişi gözlemlediği için düşük yükseliş momentumu gösteriyor. Bununla birlikte, altcoin 7 doların üzerine çıktıkça artan bir yükseliş momentumu gösteriyor.

Son yedi gündeki net fiyat hareketi negatif kaldığı için EMA’lar şu anda ortalama pozisyonun altında işlem görüyor. Bununla birlikte, piyasalar yükseliş aktivitesi gözlemledikçe, EMA’lar 12-EMA’nın liderliği alarak ortalama pozisyona geri dönüyor.

RSI, 13 Haziran’da aşırı satım bölgesindeydi, ancak fiyat hareketi 7,50 dolar civarında konsolide edildiğinden o zamandan beri nötr bölgeye geri döndü. Yazım sırasında, endeks ortalama 50 seviyesinde işlem görüyor ve yükseliş baskısını göstermek için yukarı doğru hareket ederek 50,63’te geziniyor. Mevcut pozisyon, her iki yönde de volatil hareket için yer bırakıyor.

Bollinger Bantları 10 Haziran’a kadar dardı, ancak daha sonra fiyat hareketi keskin oynaklık gözlemledikçe keskin bir sapma sergiledi. Şu anda, fiyat hareketi 7 dolar civarında konsolide edildiğinden gösterge dar bir kanal göstermeye başladı. Yazım sırasında, göstergenin alt limiti 6,57 dolar seviyesinde destek sağlarken, üst limit 7,75 dolar seviyesinde bir direnç seviyesi görevi görüyor.

DOT için teknik analizler

Genel olarak, 4 saatlik Polkadot fiyat analizi, 26 ana teknik göstergeden 10’u ile bir satın alma sinyali veriyor. Diğer taraftan, göstergelerden sadece altı tanesi son saatlerde güçlü bir düşüş eğilimi gösteren ayıları destekliyor.

24 saatlik Polkadot fiyat analizi, yükseliş hissini paylaşmıyor. Bunun yerine, yukarı doğru bir hareket öneren tek bir göstergeye karşı aşağı yönlü hareket öneren 15 göstergeli bir satış sinyali veriyor. Analiz, orta vadeli grafiklerde varlık için çok az satın alma baskısı gösterirken orta vadeli grafiklerdeki düşüş hakimiyetini yeniden teyit ediyor. Bu arada, dokuz gösterge tarafsız kalıyor ve herhangi bir sinyal vermiyor.

Polkadot fiyatından ne beklenir?

Polkadot price analysis: DOT recovers $7.00 as bulls make another attempt at $8.00 2

Polkadot fiyat analizi, boğaların bir ralli başlatmaya çalıştığını ancak yükseliş momentumunun düşük olması ve satış baskısının artmaya devam etmesi nedeniyle 8 dolarda reddedildiğini gösteriyor. Şu anda, boğalar güçlü bir ivme ile geri döndüğü için altcoin 7 doların üzerinde seyrediyor.

Yatırımcılar, altcoin’in 7,75 dolara yükselmesini bekleyebilirler. Ayrıca, öneri orta vadeli teknik göstergeler tarafından da desteklenmektedir. Boğalar 7,75 doları kırabilirse, bir sonraki direnç seviyesi 8,25 dolarda yer alıyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin