Popüler altcoin fiyatı teknik analize göre kritik eşikte! İşte ayrıntılar
Popüler altcoin fiyatı teknik analize göre kritik eşikte! İşte ayrıntılar

Popüler altcoin fiyatı teknik analize göre kritik eşikte! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Polygon (MATIC) fiyatı önemli bir seviyeyle karşı karşıya kaldı. MATIC fiyatı %15 oranında düşebilir ve bu durum ralliyi tehlikeye atabilir. MATIC’in bu rallide son kazanımlarını elde edeceği desteğin bulunmasını beklemekte fayda var.

Polygon fiyatının, boğaların biraz geri çekildiğini ve tekrar fiyat hareketine atlamak için doğru zamanı beklemekte fayda var. Gerilemenin gücü, düşüş saldırısının oldukça büyük olduğunu ve ayıların yakın zamanda bırakmayı planlayabileceğini gösteriyor.  Bu nedenle, MATIC boğalarının onlara karşı bir momentumu var. Fed’in vereceği karar ise durumu daha fazla kızıştırabilir. Bu karamsar görünüme ek olarak, korkulan Eylül ayının yaklaşıyor olması, istatistiksel olarak kripto paralar için kritik bir ay olacak.

MATIC için takip edilecek seviyeler

MATIC fiyatı bu nedenle yeşil yükselen trend çizgisi ve aylık pivotun yakınında 0,800 dolar seviyelerine geri düşecek şekilde ayarlandı. Orada destek bulunduğunda, boğalar sıçramak için bir platform olarak birini veya her ikisini de kullanabilir. 20 Temmuz 2021’in en yüksek seviyesi geri alındıktan sonra, 4 Temmuz 2021’in en yüksek seviyesi olan 1,187 dolara yükselmeye çalışmadan önce bir destek testi görmeyi beklemekte fayda var. Daha sonra 200 günlük Basit Hareketli Ortalama’nın üzerine bir kırılma gerçekleşebilir.

MATIC/USD Daily chart

Alternatif olarak, küresel piyasalar Fed’in kararını kenara bırakıp faiz indirimlerine odaklanabilir. Piyasalar buna odaklanmaya başlarsa, riskten korunma fonları ve kurumsal oyuncuların büyük miktarda kripto para satın almaya başlamasıyla kripto paraları tekrar yükselişe geçebilir. MATIC fiyatının herhangi bir kayıp vermeden hızlı bir şekilde %35 kazanç elde ettiğini görmeyi beklemekte fayda var.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin