Film yapımcısı Kevin Smith, yeni korku filmi antolojisini NFT olarak yayınlayacak
Film yapımcısı Kevin Smith, yeni korku filmi antolojisini NFT olarak yayınlayacak

Popüler altcoin Enjin, Polkadot’ta NFT odaklı blok zinciri oluşturuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Efinity olarak adlandırılan yeni blok zinciri, herhangi bir ağdan değiştirilemeyen tokenları sunmayı  hedefliyor.

Yeni hedef

Ethereum’un değiştirilemez token (NFT) çılgınlığı artarken, blockchain geliştirme girişimi Enjin bunu bir adım daha ileri götürmeye karar verdi ve özellikle bu kripto koleksiyonlarına adanmış yepyeni bir merkezi olmayan ağ kurmaya karar verdi.

Enjin CEO’su Maxim Blagov, “NFT’ler için dünyayı kapsayan, gelişmiş bir dijital varlık ekonomisinin ortaya çıkışını hızlandırmak amacıyla tasarlanmış çığır açan bir blok zinciri oluşturuyoruz” dedi.

Efinity olarak adlandırılan blok zinciri, Polkadot (DOT) ağında bir parachain olarak inşa edildi ve halihazırda mevcut projeleri rahatsız eden büyük çaplı sorunları çözmeyi hedefliyor. Yeni başlayanlar için Efinity, enerji ve hesaplama açısından (Bitcoin ve Ethereum’un blok zincirlerinin şu anda kullandığı) yoğun proof of work consensus protokolünü bir proof of stake çözümü lehine devre dışı bıraktı.

Duyuruya göre Polkadot’un teknolojisi, Efinity’nin daha fazla “birlikte çalışabilirlik, ölçeklenebilirlik, hız, güvenlik, gizlilik ve yönetişim” elde etmesine de izin veriyor.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin