Popüler altcoin düşüşün ardından destek buldu!
Popüler altcoin düşüşün ardından destek buldu!

Popüler altcoin düşüşün ardından destek buldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin SAND, uzun vadeli 0,95 dolarda yer alan yatay destek alanında sıçradı. SAND düşen bir direnç çizgisinden çıktı. SAND, 0,97 dolardan küçük desteğin üzerinde işlem görüyor.

Sandbox (SAND) üç günde değerinin yüzde 30’unu kaybetmesinin ardından yükselişe geçti. Sandbox (SAND), 18 Haziran tarihinde başlayan yukarı yönlü hareketi sürdürmek için mücadele ediyor. Ayrıca Haziran ayının en düşük seviyelerine geri döndü denilebilir.

SAND, 25 Kasım 2021’de tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 8,48 dolara ulaştığından beri düşüyor. Düşüş hareketi 18 Haziran 2022’ye kadar devam etti ve 0,73 dolara kadar geriledi.  Fiyat daha sonra sıçradı ve 0,75 dolarlık yatay alanı destek olarak doğruladı. Bu, daha önce Mart ile Kasım 2021 arasında direnç görevi gördüğü için çok önemli bir yatay alan olarak değerlendirilebilir.

SAND weekly drop

Şu anda fiyat 0,97 dolardan işlem görüyor ve tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana %88,5 düşüş gösteriyor.

SAND fiyatı için sırada ne var?

Günlük grafik, haftalık grafikten daha fazla yükseliş görünümü sağlıyor, ancak bu tam bir yükselişin tersine çevrilme olasılığını doğrulamaz. Yükseliş tarafında, RSI göstergesi Nisan ayının başından beri yürürlükte olan alçalan bir direnç çizgisinden kopmaya neden olan yukarı doğru bir harekete yol açan yükseliş sapması oluşturdu.

SAND Short-term

Ayılar fiyat yukarı taşımakta zorlanıyor ve bir kez daha Haziran’ın en düşük seviyelerine yaklaşıyor. RSI, mevcut 40 seviyesinde destek bulabilir ve sıçrama yapabilir, ancak bulamazsa, büyük olasılıkla kırılmanın sürdürülemeyebilir ve düşüş devam edebilir. Kripto para yatırımcısı @BigCheds, kısa vadeli bir düşüşün beklendiğini belirterek SAND grafiğini tweetledi.

Tweet’ten bu yana fiyat önemli ölçüde düştü ve 28 Haziran tarihinde yükselen bir destek çizgisinden ayrıldı. Aşağı hareket, SAND’ı 0,97 ABD dolarından 0,618 Fib geri çekilme destek seviyesine geri getirdi. Buna karşılık, bu, Haziran ayının en düşük seviyelerinden önceki son destek alanı görevi görüyor.  Dolayısıyla, mevcut seviye bir sıçrama başlatamazsa, yeni yılın en düşük seviyeleri beklenebilir.

Short-term breakdown

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin