Popüler altcoin düşüşten kurtulabilecek mi? Takip edilecek seviyeler
Popüler altcoin düşüşten kurtulabilecek mi? Takip edilecek seviyeler

Popüler altcoin düşüşten kurtulabilecek mi? Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler altcoin AVAX, 21 Kasım 2021’deki tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 144,96 doların %90 altında işlem görüyor. Altcoin fiyatı son 2 ay içerisinde neredeyse yarı yarıya düştü.

AVAX tarafından hedeflenen direnç aralığı 18,3 ile 18,5 dolar arasında yer alıyor. Elde edilen verilere göre altcoin yazım sırasında 15,07 dolardan işlem görüyor ve fiyat izleme grafiğinin her bölgesinde kırmızı görüyor.

Gün içi performansında altcoin %1,3 düştü ve son yedi gün içinde %3,9 oranında gerildedi.. AVAX da son 14 günde yüzde 11,7 ve son iki ayda neredeyse yarı yarıya azaldı.

Altcoin için bir çıkış rallisi var gibi görünse de, fiyatının bir kez daha düşme olasılığı hâlâ bulunuyor.  Her şey, dijital varlığın önümüzdeki birkaç gün içinde yukarı mı yoksa aşağı mı gideceğini belirleyecek önemli bir direnç noktasını aşmasına bağlı.

AVAX fiyatı düşüşten kurtulabilecek mi?

Sadece iki ay içinde Avalanche’ın yerel tokeni, varlık aşırı satın alma baskısıyla karşılaştı. Bu baskınına ardından %49 oranında düşüş kaydetti. Ayrıca AVAX, son iki günde aşırı oynaklık gösterdi ve bu da işlem grafiğinde düşen bir kama modelinin oluşmasına neden oldu.

By seviyelere göre alıcıların 18,3 ila 18,5 dolar arasındaki dar bir direnç aralığını test edebilmeleri için kripto trend çizgisinin üzerinde kapanması gerekiyor. Bu olursa, 20 EMA, AVAX için bir yükseliş hareketi doğrulanacak.

Önemli bir gösterge olan Göreceli Güç Endeksi (RSI), pozisyonunu aşırı satımdan tersine çevirebildi ve bu da fiyatları daha yüksek seviyelere itmeye yardımcı olmalı. Bununla birlikte, bunun tersi olursa, satıcılar çöküşten fayda sağlayacak ve dijital parayı önemli ölçüde azaltılmış 12,6 dolarlık desteğe itebilir.

Coincodex tarafından yapılan tahmine göre önümüzdeki beş gün içinde AVAX, fiyatını 15,30 dolara çıkabilir. Ancak bu kazanç seviyesi, varlığı bekleyen fiyat düşüşüyle kıyaslandığında önemli bir yükseliş olarak değerlendirilmiyor.

AVAX, bu dik düşüşten geri dönmek için boğaların fiyat hareketinin devam eden trendi yakalaması gerekiyor. Bununla birlikte, altcoini 50 dolara yükselmek için 29 dolar kadar fiyat yükseltmesi gerekiyor. Bu seviye ise tüm zamanların en yüksek seviyesinden neredeyse üç kat daha düşüğe denk geliyor.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin