Popüler altcoin direnci aşamadı, fiyat için sırada ne var?

Popüler altcoin direnci aşamadı, fiyat için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin fiyat analizi, yakında başka bir düşüşün gelmesini beklediğimizden bugün düşüş gösteriyor. Altcoin, 390 dolar seviyesindeki direnci kıramadı, bu nedenle yükselmeye devam edebilmek için daha düşük bir seviye kurması gerekiyor.

Kripto para piyasası, son 24 saatte yükseliş momentumunun devam ettiğini gördü. Piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum sırasıyla yüzde 0,65 ve yüzde 2,84 kazandı. Bu arada, Binance Coin (BNB) yüzde 0.03 gibi küçük bir kayıpla neredeyse yatay işlem görüyor.

BNB/USD 381.68 – 396.77 dolar aralığında işlem gördü ve bu aralık, son 24 saatte hafif oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 9,97 azalarak 1.338 milyar dolar oldu. Bu arada, toplam piyasa değeri 63.46 milyar dolar civarında işlem görüyor ve altcoin genel olarak 4. sırada yer alıyor.

BNB yine mi düşecek?

4 saatlik grafikte, Binance Coin fiyatının daha fazla yükselmediğini ve muhtemelen yakında başka bir düzeltmeye gireceğini görebiliriz.

Popüler altcoin direnci aşamadı, fiyat için sırada ne var?

Binance Coin, ayın başlarında görülen önemli düşüşten kurtuldu. Altcoin’in 340 dolarda destek bulup bu desteği yeniden test etti. Bunun ardından BNB, yükseliş momentumunun yavaş yavaş devraldığını işaret ederek, 400 dolarda daha yüksek bir yerel en yüksek seviyeye ulaştı.

Perşembe günü en düşük seviye 360 dolar olarak belirlendi ve ardından fiyat yeni bir yükselme girişiminde bulundu. Ancak BNB/USD, 390 doları geçemedi ve geçtiğimiz günlerde konsolidasyona geçti.

Bu nedenle, yakında bir düşüşün daha olmasını bekliyoruz. Muhtemelen BNB/USD, önümüzdeki hafta 390 doların kırılması için bir başka yüksek dip ayarlamaya çalışacak.

Altcoin için fiyat tahmini

Binance Coin fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor, çünkü 390 doları geçememesinin ardından başka bir düşüşün takip edilmesini bekliyoruz. Altcoin büyük ihtimalle, daha yükseğe çıkma girişiminde bulunmasını sağlayacak düşük bir yüksek seviye kuracak.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin