Son zamanların popüler altcoin'i dip yaptı! Alım fırsatı yaratıyor mu?
Son zamanların popüler altcoin'i dip yaptı! Alım fırsatı yaratıyor mu?

Son zamanların popüler altcoin’i dip yaptı! Alım fırsatı yaratıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cuma günü, Terra (LUNA) fiyatı 100 dolarlık dirençten düştü. Uzun düşüş mumu, gün içi %13 kayıp gösterdi ve altcoin 93 dolarlık desteği kırdı. Rusya ve Ukrayna arasındaki jeopolitik sorunun ortasında, Terra altcoin Şubat ayının sonunda dikkate değer kazanımlar elde etti. Altcoin, üç haftadan kısa bir süre içinde 48 dolarlık desteği ikiye katlayarak 100 dolarlık tüm zamanların en yüksek direncini durdurdu.

TradingView Chart

Ancak, 9 ve 10 Mart’taki yüksek fiyat ret mumu, satıcıların bu seviyeyi güçlü bir şekilde savunmaya devam ettiğini gösterdi. Takip eden geri dönüş, bir akşam yıldızı mum paterni göstererek 93 dolarlık acil desteği kırdı. Bugün, yeniden test aşaması daha yüksek seviyelerde yoğun arz baskısını gösteren uzun fitil bir reddetme mumu gösteriyor.

Yenilenen satış, altcoin’i %12 oranında düşürerek 78,5 dolara getirebilir. Bununla birlikte, 20 DMA ve 0,5 Fibonacci düzeltme seviyesi gibi diğer teknik desteğin bir araya gelmesi, alıcıların bu noktada güçlü bir savunma oluşturacağını gösteriyor.

Direnç seviyeleri: 93 dolar ve 100 dolar

Destek seviyeleri: 78,5 dolar ve 63 dolar

Teknik gösterge

Günlük Göreceli Güç Endeksi’ndeki (73) düşüş eğilimi, aşağıdaki desteğe (78,5 dolar) geri çekilmeyi destekliyor Bununla birlikte, toparlanma rallisi, DMA’lar (20, 50, 100 ve 200) arasında bir yükseliş sekansını geri aldı. Bu DMA hatları, alıcıların yükseliş rallisine devam etmesine yardımcı olabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin