Popüler altcoin desteği test ettikten sonra yükselişe geçti! Sırada ne var?
Popüler altcoin desteği test ettikten sonra yükselişe geçti! Sırada ne var?

Popüler altcoin desteği test ettikten sonra yükselişe geçti! Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası için belirsizlik devam ederken altcoin Chainlink geçen hafta önemli kazanımlar elde etti. Altcoin de bugün erken saatlerde iyi bir performans sergileyerek 7,96 dolarlık yerel bir zirve oluşturdu. Chainlink’in fiyatı, 6,50 dolar seviyesindeki desteği test edip onayladıktan sonra yükselişe geçti. Altcoin Ekim ayındaki tüm kazançlarını sildikten sonra atılım yaparak %6 kazanç kaydetti.

LINK, yazım sırasında %1,49 kazançla işlem görüyor. Günlük mumu da yeşilde yer alırken ve bugün sona ermeden önce yerel en yüksek değerine dokunabilir. DeFi türev piyasasının önümüzdeki yıllarda daha da genişleyeceğini tahmin ediyor. Dolayısıyla bu büyüme, dApp’lerin değer yaratma şeklini önemli ölçüde değiştirebilir.

LINK’in 4 saatlik fiyat grafiği

ChainLink fiyat hareketi, kapanıştan sonra piyasa oynaklığını gösteriyor. Bu, ChainLink’in fiyatının daha dinamik hale geldiği ve her iki uçta hareket eğiliminin azaldığını ortaya koyuyor. Bollinger bandının 8 dolarlık üst sınırı, LINK’in aşması için en zorlu engel olarak değerlendirilebilir. Bollinger’in grubunun en düşük limiti, LINK’in en fazla desteği bulduğu 7,5 dolardır.

LINKUSD

Altcoin için RSI göstergesi ise 55 seviyesinde yer alıyor. Başka bir deyişle, Chainlink şimdi merkezi-nötr değerinin üzerinde işlem görüyor. Göreceli Güç Endeksi de yükselen bir pazar olduğunu öne sürerek daha yüksek bir eğilim gösteriyor gibi görünüyor. Satın alma faaliyeti yükselişteyken RSI değeri yükselir. LINK’in günlük grafik okumalarının çelişkili olduğunu, hem yükselişi hem de düşüşü işaret ettiğini belirtmekte fayda var. Örneğin, Para Akışı Endeksi (MFI) yükseldi ve aşırı alıma yaklaştı.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin