Popüler altcoin bugün kaybediyor! Takip edilecek seviyeler
Popüler altcoin bugün kaybediyor! Takip edilecek seviyeler

Popüler altcoin bugün kaybediyor! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında yaşanan durgunluğun ardından altcoinlerde de düşüş başladıç Fantom, son 24 saat içinde %6,9 oranında düşüş kaydetti. Fantom ağı şu anda TVL’de Ethereum’dan sonra ikinci en büyük ağ olarak kripto piyasasında yer alıyor.

Fantom merkezi olmayan finans (DeFi) geliştiricileri tarafından ağına yönelik artan talebin ardından son birkaç ayda kayda değer bir yükseliş yaşadı. Altcoin’in toplam kilitli değeri (TVL) artarken, FTM tokeni kripto pazarında devam eden durgunluğa daha fazla direnemedi ve düşüş yaşadı.

Elde edilen verilere göre yazım sırasında FTM, son 24 saat içinde piyasa düşüş trendine girmesinin ardından hafif bir düşüş kaydederek 1,93 dolardan işlem görüyor.

Fantom 2 doların altına geriledi!

Son zamanların yükselen altcoin’i kripto para piyasasında devam eden durgunluk nedeniyle yükseliş trendini koruyamadı. Token, piyasadaki diğer kripto para birimlerinin çoğuna benzer şekilde kırmızı bölgede işlem görüyor.

FTM kritik seviye olan 2 doların altına geriledi. Bu fiyat hareketine devam ederse, 1,88 dolardan daha düşük destek seviyeleri görebilir. Bu noktada satın alma baskısının olmaması, 1,62 dolara doğru daha dik bir düşüş trendini tetikleyebilir. Boğalar 1,60 doların üzerinde tutunamazsa, 1,50 dolara, hatta 1,25 dolara kadar düşüş gerçekleşebilir.

Pazar desteği düşük; bu nedenle düşüş trendinin devam etme olasılığı bulunurken kâr elde etmek isteyen yatırımcılar daha fazla token biriktirme imkanı yakalayabilir. Bu fiyatlarda token biriktirmeyi tercih eden yatırımcılar FTM’yi 1,98 doların üzerine çıkaracak ve bir sonraki hedefi 2 dolar olarak belirleyecek bir toparlanmayı tetikleyebilir. Altcoin için bir sonraki ana fiyat hedefi 2,10 dolar olarak belirlenebilir.

Piyasa destekleri 2,10 doları geçerse, boğalar fiyatı tekrar 2,45 dolara çekmeye çalışacak. Ancak, son piyasa trendine göre, piyasa desteği devam ederse böyle bir yükseliş beklenebilir.

Fantom’un TVL çekimleri

Fantom ağı, merkezi olmayan finans (DeFi) sektöründe kazanıyor. Ağ, DeFi projelerini oluşturmak için ölçeklenebilir bir ağ arayan DeFi geliştiricilerinin yoğun ilgisiyle karşı karşıya.

Fantom şu anda TVL açısından en büyük ikinci blockchain ağıdır. Ağın TVL’si şu anda 8.69 milyar dolar seviyesinde bulunuyor ve bu da onu TVL’de Ethereum’dan sonra ağı ikinci yapıyor. Fantom, Terra, Avalanche ve Solana gibi bazı popüler ağları arkasına almayı başardı.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin