Popüler altcoin bu gelişmeyle yüzde 100 fırladı!
Popüler altcoin bu gelişmeyle yüzde 100 fırladı!

Popüler altcoin bu gelişmeyle yüzde 100 fırladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gündemdeki altcoin Wanchain’in (WAN) fiyatı, projenin arkasındaki ekip tarafından yapılan önemli bir açıklamadan sonra, son iki gün içinde %100’den fazla arttı.

Ana ağ lansmanının ardından güçlü altcoin fırladı

Şirket, 3 Eylül’de önceki Proof of Work (PPoW) algoritmasının yerini “Proof of Stake” konsensüs algoritması aldığında ağ güvenliği için ödül kazanmaya başlayacağını açıkladı. Malezya dijital devi PUC Berhard ile geçen ay ortaklık yaptıktan sonra altcoin hızlandı. Wanchain’in CEO’su Jack Lu, Wryp’in beta lansmanıyla ilgili özel bir röportajda  söyledi:

POS, topluluktan çok fazla katılım alabilir. POS’a alışmaları durumunda, bazı insanlar zincirdeki tüm yönetişim ve etkinliklere katılmak için token güçlerini kullanmaları konusunda daha fazla teşvik edilecek.

Wanchain Validator node’lerinin Mainnet’te piyasaya sürülmesinden bir gün önce, şirket birkaç yeni ürünün piyasaya sürüldüğünü açıkladı. Ana ağın resmi olarak piyasaya sunulmasından önce halka açık bir Android mobil cüzdanı, masaüstü cüzdanı ve yeni web sitesi tanıtıldı. Şirket yapılan açıklamada, 140’ın üzerinde doğrulayıcının beta test ağına katıldığını, önemli bir rol oynadığını ve değerli geri bildirimler sağladığını da belirtti. Ayrıca tüm kullanıcılar, Eylül ayında yeni bir “Proof of Stake” algoritmasının etkinleştirilmesinden önce kripto paralarını kullanmaları konusunda teşvik edildi.

Wanchain fiyatı olumlu haberlere hemen tepki verdi

Wanchain’in misyonu merkezileşmemiş finansal dünyayı birbirine bağlamak ve fiyatı son habere hemen tepki verdi. WAN son 24 saatte, ABD dolarına karşı %100 ve Bitcoin’e karşı %80’lik bir artış kaydetti. WAN şu anda 50,5 milyon doların üzerinde bir piyasa değerine sahip. Ancak fiyat, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 9,84 dolardan hala aşağıda yer alıyor.

Cryptopotato

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin