Popüler altcoin bu gelişmenin ardından ivme kazandı
Popüler altcoin bu gelişmenin ardından ivme kazandı

Popüler altcoin bu gelişmenin ardından ivme kazandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD dolarına sabitlenmiş en büyük ikinci stablecoin olan USDC, Stellar ağına geliyor. Bu gelişme fiyata hemen etki etti ve XLM 0,8 dolara yükseldi.

Fiyat artışı muhtemelen Perşembe günü Coinbase ve Circle liderliğindeki ABD dolarına sabitlenmiş stablecoin olan USDC’nin önümüzdeki yılın başında Stellar blockchain ile entegre olacağına ilişkin duyurusuna bağlanabilir.

Böyle bir gelişme USDC’yi, Stellar blok zinciri tarafından desteklenen ABD dolarına sabitlenmiş tek büyük stablecoin yapacak.

USDC Stellar ağında

USDC’nin piyasa değeri 2,7 milyar dolar. Stellar’ın piyasa değeri ise 1,6 milyar dolar. Stellar, USDC’nin Ethereum ve Algorand ile birlikte üçüncü “resmi” blok zinciri oldu.

Stellar Development Foundation CEO’su ve İcra Direktörü Denelle Dixon, “USDC’nin Stellar’a eklenmesi, bu misyon doğrultusunda küresel erişimimizi genişletmeye devam etmemizi sağlarken, aynı zamanda ağ üzerinde inşa eden geliştiriciler ve işletmeler için yeni büyüme ve yenilik yolları açmamızı sağlayacak” açıklamasında bulunuyor.

Bu gelişmenin ardından XLM’nin işlem hacmi, son 24 saatte iki katından fazla arttı. Dün, traderlar 127 milyon dolarlık kripto para birimi işlemi yaptılar. Bugün Stellar’ın son 24 saatteki işlem hacmi ise 274 milyon dolar.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin