Popüler altcoin bu duyurunun ardından ralli yaptı
Popüler altcoin bu duyurunun ardından ralli yaptı

Popüler altcoin bu duyurunun ardından ralli yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MATIC, likidite koşulları karşılanırsa, 11 Mart’tan itibaren Coinbase Pro’da işlem görmeye hazır olacak. Token, rapordan bu yana % 40’ın üzerinde hızla yükseldi.

Coinbase bugün, MATIC’i gelişmiş ticaret platformu Coinbase Pro’da listeleyeceğini duyurdu. Sonuç, %35’lik bir kazançla sonuçlanan hızlı bir yükseliş oldu.

Coinbase duyurusu

Ethereum ölçeklendirme ve altyapı geliştirme platformu, Matic Network (şimdi Polygon) %35 oranında yükseldi. Artış, yakında çıkacak olan Coinbase profesyonel listesi tarafından tetiklendi. San Francisco merkezli kripto para borsası Coinbase dün, MATIC’in likidite koşulları karşılanırsa 11 Mart’tan itibaren gelişmiş ticaret platformu Coinbase Pro’da işlem görmeye hazır olacağını duyurdu. MATIC, dört farklı kur ile (BTC, USD, EUR ve GBP) işlem yapılabilecek.

MATIC tokenı şu anda 0,31 doların üzerinde fiyatlandırılırken, piyasa değeri daha sonra 1,575 milyar dolara ulaştı.

Matic Network kısa süre önce Polygon olarak yeniden markalandı. Yeniden markalaşma kararının “Polygon’un Ethereum’daki Polkadot’a benzer bir çoklu zincir sistemi oluşturmaya odaklanacağını görecek stratejik bir değişimle çakışacağı” belirtildi.

Polygon, son zamanlarda Ethereum blok zincirinde ciddi bir sorun oluşturan artan gaz ücretlerine bir çözüm sunmayı hedefliyor. İşlemlerin hızını artırmak ve maliyetini düşürmek için katman 2 yan zincirleri tanıtacak.

cryptopotato

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin