Messari: Coinbase'in listelediği koinler rakip borsalardan daha iyi performans gösteriyor
Messari: Coinbase'in listelediği koinler rakip borsalardan daha iyi performans gösteriyor

Popüler Altcoin 3 milyon kullanıcıya ulaştı – fiyar rekor kırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para haber – Blockchain teknolojisi, giderek artan bir şekilde ana akım konuşmanın bir parçası haline geldikçe, günümüzün en çok kullanılan teknolojileriyle entegrasyonunun artması kaçınılmaz.

Bu, video akışı, dijital müzik ve sosyal medyanın kademeli blok zinciri entegrasyonlarının gerçekleştiğini görmesinin sadece bir zaman meselesi olduğu anlamına geliyor.

Audius (AUDIO), müzik akışı sektöründe ilk hamle avantajını kovalayan bir proje. Müzik paylaşımı ve akış protokolü, içerik oluşturucular ve dinleyiciler arasındaki işlemleri kolaylaştırarak, kullanıcıların ses içeriğini dağıtmasını ve bunlardan para kazanmasını nispeten zahmetsiz hale getirir.

Proje, müzik endüstrisini merkezsizleştirme yaklaşımıyla artan ilgi gördü ve 2 Mart’ta ekip aylık 3 milyon aktif kullanıcıya ulaşmayı kutladı.

Cointelegraph Markets ve TradingView’den gelen veriler, AUDIO fiyatının Mart ayının başından bu yana %108 artarak, altcoin’in işlem hacmi 3 milyon dolardan 55 dolara yükselirken, 4 Mart’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,39 dolara yükseldi.

Stake etme teşvikleri kullanıcının benimsemesini sağlıyor

Kullanıcı sayısındaki ilk büyük artış, projenin Ekim 2020 lansmanını ve Aralık ayında Audius platformunda stake etmenin etkinleştirilmesini takip etti. Bu, AUDIO sahiplerinin, müzik dinlerken ve protokolle etkileşime girerken ağda stake edilen tokenler için %7 getiri elde etmelerini sağladı.

Ocak ayının sonunda, platformun 1,8 milyon aktif kullanıcısı ve ağda stake edilmiş toplam 122 milyon AUDIO tokeni vardı. Platform, topluluk katılımını teşvik eden yeni özellikleri entegre etmeye devam ederken, bu rakamlar o zamandan beri 3 milyon kullanıcıya ve toplam 182.5 milyon hisseli AUDIO’ya yükseldi.

5 Mart’ta proje, tam hizmet merkezi olmayan bir platform sunma ve kullanıcı tabanını genişletme çabasının bir parçası olarak misli olmayan tokenleri (NFT) protokole entegre etme planlarını açıkladı.

NFT’ler son aylarda kripto para birimi sektöründe sıcak bir konu haline geldi ve AUDIO platformuna entegrasyonlarının kullanıcılardan yenilenmiş bir etkileşim dalgası getirmesi muhtemel.

Blockchain teknolojisi ana akım toplumda daha öne çıkmaya devam ederken, Audius, hızla genişleyen bir kullanıcı tabanı ve kullanıcıları platformda aktif kalmaya teşvik eden artan bir teşvik listesi sayesinde müzik akışı alanında lider olmak için iyi bir konumda görünüyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin