Anthony Pompliano: “Bitcoin ile ilgili bu tehditler uykularımı kaçırıyor!”
Anthony Pompliano: “Bitcoin ile ilgili bu tehditler uykularımı kaçırıyor!”

Pompliano: “Bitcoin’de bir dönüm noktasındayız”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amerikalı yatırımcı ve Morgan Creek Digital Assets kurucu ortağı Anthony Pompliano, Bitcoin’in her kurumsal yatırımcının portföyüne katlanacağını söylüyor.

20 Ağustos’ta CNBC’ye verdiği röportajda Pompliano, her hafta Bitcoin (BTC) ve kripto pazarları çevresinde daha geniş bir altyapı inşa edildiğini söyledi.

Pompliano: “Bitcoin Her kurumsal yatırımcının portföyünde yer alacak”

Pompliano, Bitcoin’in yükseliş umutları konusunda, bu yaz kripto paranın seri rekorlar kıran hash rate’si gibi son gelişmelere dikkat çekti ve bunu, ağın güvenliği ve desteğinde sürekli iyileştirmelere işaret ediyor şeklinde yorumladı.

Ayrıca New York Borsası işletmecisi Intercontinental Exchange’den düzenleyicilerden fiziksel olarak düzenlenmiş Bitcoin vadeli işlemleri için çok beklenen bir platformun onayını aldı. Tüm bunların ışığında, Pompliano şunları söyledi:

Kripto paranın çevresinde inşa edilen altyapı ne kadar fazla olursa, ortadan kalkma olasılığı de o kadar düşüktür. Şu an Bitcoin kendini kanıtlayacağı önemli bir dönüm noktasında. Her kurumsal yatırımcının portföyünde yer alacağına inanıyorum.

Bitcoin fiyatında görülebilecek olası kısa vadeli düzeltme

Pompliano kısa süre önce Bitcoin’in 2021’in sonunda 100 bin dolar alacağını öngörmüştü.

CNBC’den Joe Kernen yatırımcılara yükseliş görünümünden bahsederken, Pompliano kısa vadede varlığın fiyatını geçici olarak baskılayabilecek birçok faktör olduğuna vurgu yaptı.

Bunlar arasında, başlangıçta yatırımcıları korkutup kaçırabileceği kabul edilen aşırı düzenleme endişesi bulunuyor.

İkinci olarak – ağın temellerinin sağlıklı olmasına rağmen – Bitcoin’e sahip olan insanların sayısı hala küresel nüfusun çok küçük bir yüzdesini temsil etmekte olup, çoğu henüz ne olduğunu ya da nasıl çalıştığını anlama konusunda zorluk yaşıyor.

Pompliano ayrıca, varlığın satın alınması konusunda nispeten zorluklar olduğunu ve coinin gerçek potansiyelini yerine getirebilmesi için bu engelin üstesinden gelinmesi gerektiğini belirtti.

Pompliano’nun 100.000 dolarlık öngörüsü, madencilik ödüllerinin yarılanması ve böylelikle arzın daralmasına neden olacak Mayıs 2020’deki Bitcoin halvening’e dayanıyordu.

Ayrıca, kripto alanının artan yasallaştırılmasının, kurumsal sermaye girişlerinin, rekor işlem hacimlerinin ve Bitcoin‘in güvenli bir liman varlığı olarak tanınmasını teşvik eden bir küresel istikrarsızlık ortamının arttığını belirtti.

Pompliano, son zamanlarda servetinin yüzde 50’sinin Bitcoin’de olmasını ise aşırı riskli bir hareket olarak görmediğini de belirtti.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin