Tanınmış analistten
Tanınmış analistten "Tesla - Bitcoin korelasyonu" hakkında çarpıcı iddia!

Pomp: “Tesla ve SpaceX’in portfoyüne Bitcoin eklemesi artık kaçınılmaz”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tesla CEO’su Elon Musk’ın çok beklenen Bitcoin onayı gerçekleşti; varlığı Twitter biyografisinde etiketledi. Bitcoin fiyatında bir artış kaçınılmazdı. SpaceX’in de başkanı Musk, etiket ve şifreli bir tweet dışında kripto hakkında özel bir şey belirtmedi.

Ancak bu, tüccarların ve etkileyicilerin başka bir olay hakkında spekülasyon yapmasını engellemedi. Kripto Twitter’da “Tesla ve SpaceX, şirket bilançolarına Bitcoin ekler mi?” Ve Twitter’daki 494.8K takipçisine bu fikrin “kaçınılmaz” olduğunu söyleyen Morgan Creek Digital’den Anthony “Pomp” Pompliano’dan başkası değildi.

29 Ocak’ta Pomp bir tweet’te şunları söyledi:

Daha önce, Tesla CEO’su, MicroStrategy’den Michael Saylor tarafından Twitter’da görüşülmüştü. Saylor, Elon Musk’ın “büyük işlemler” yapmasına yardımcı olmak için “oyun kitabını” paylaşmayı teklif etti.

MicroStrategy yöneticisi ayrıca Musk’ın Tesla’nın bilançosunu Bitcoin’e dönüştürebileceğini öne sürdü. 20 Aralık’ta Saylor, Musk’a, dijital varlığı benimserse S&P 500’deki diğer firmaların onun liderliğini izleyeceğini söyledi.

Hissedarlarınıza 100 milyar dolarlık bir iyilik yapmak istiyorsanız, TSLA $ bilançosunu USD’den BTC’ye dönüştürün. S&P 500’deki diğer firmalar liderliğinizi takip edecek ve zamanla 1 trilyon dolarlık bir iyilik haline gelecektir.

Şu an, Bitcoin, varlığın 30.000 $ işaretinin altına düşmesinden günler sonra, 38.500 dolarda zirve gördükten sonra 33.500 dolar bandında el değiştiriyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin