Polygon'da düşüş trendini tersine çevirecek kilit nokta belli oldu! İşte ayrıntılar
Polygon'da düşüş trendini tersine çevirecek kilit nokta belli oldu! İşte ayrıntılar

Polygon’da düşüş trendini tersine çevirecek kilit nokta belli oldu! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon zinciri, son birkaç aydır bazı engellerle karşılaştı. Aralık ayında ortaya çıkan “kritik ağ güvenlik açığı” daha sonra düzeltildi ve zincire Kilitlenen Toplam Değer, son haftalarda hızlı artışlar gördü. DApp’lerin sayısı artsa bile, sosyal duyarlılık azalmaya devam etti. Piyasa katılımcılarının hissiyatı da bastırılmış görünüyordu ve MATIC, bir sonraki büyük hamlesinden önce bir konsolidasyon aşamasındaydı.

Bu seviyelere geri dönecek mi?

MATIC: An extended consolidation phase could lead to a solid bullish run

Polygon, Ocak ayının başından bu yana 2,42 dolar seviyesinin destek olarak tutunamadığı ve birkaç hafta sonra direnç olarak yeniden test edildiği bir düşüş trendinde. Yazım sırasında, fiyat 1,36 dolar alanında güçlü bir desteğe sahip, ancak aynı zamanda 1,545 dolar ve 1,7 dolar seviyelerinde sert direnç seviyeleriyle karşı karşıya.

Bunlar, düşüş trendinin son zamanlardaki en düşük zirveleri olan seviyelerdir. Ayrıca uzun vadeli piyasa yapısını tersine çevirmek için fiyatın bu seviyelerin üzerine çıkması gerekir. Altcoin’de 1,3-1,42 dolar arasındaki tüm alan, talebin devreye girdiğini ve ayıların ilerlemesini durdurduğunu gördü. Bu nedenle, 1,35 dolarlık alanın yeniden testini satın almak yerine, satın alma fırsatlarını aramadan önce piyasa yapısında bir kırılmayı beklemek daha faydalı olabilir. Diğer taraftan, 1,54 dolarlık alandaki bir ret, 1,3 dolara ve muhtemelen daha da aşağısına doğru bir hareket izleyebilir.

Polygon için teknik göstergeler

MATIC: An extended consolidation phase could lead to a solid bullish run

RSI, son üç aydır nötr 50 çizgisinin altında kaldı ve 50’nin üzerindeki kısa baskılar hızla reddedildi. CMF, piyasadan önemli sermaye akışlarını göstermek için -0.05’in altındaydı. Bu, OBV ile biraz çelişiyordu. OBV, geçen ay daha yüksek düşüşler kaydetti. Bu durum, zayıf talebin varlığını gösterdi. DMI her iki yönde de güçlü bir eğilim göstermedi ve piyasanın konsolide olabileceğine işaret ediyor.

Polygon için düşüş ve yükseliş senaryoları aşağıdaki gibidir. Boğalar 1,545 dolar ve 1,7 dolar seviyelerinin kırılmasını beklerken, agresif ayılar bu seviyelerin kısa bir testini isteyebilir. Güneyde, 1,3-1,4 dolar alanı destek sunabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin