featured

Dev ortaklık: Polygon ve Immutable, oyun ekosistemi için anlaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önde gelen iki projesi, dev bir ortaklığa imza attı. Ağ ekosistemi üzerinde önemli bir kazanım elde eden Polygon ve oyun sektöründe kendini gösteren Immutable yen bir işbirliği içine girdi.

Polygon ve Immutable arasında anlaşma ses getirdi. Web3 oyun geliştirme platformu Immutable, Web3 oyunlarının gelişimini hızlandırmak için Blockchain protokolü Polygon Labs ile stratejik bir ortaklık kuruyor.

Basın açıklamasına göre Immutable, platform ürünlerini Web3’te oyun stüdyoları ve geliştiricilerin katılım sürecini basitleştirmek için Polygon’un sıfır bilgi teknolojisini kullanarak güçlendirecek.

Polygon ve Immutable, güçlerini oyun sektörü için birleştirecek

Piyasanın önde gelen projeleri Polygon ve Immutable, konuta ilişkin açıklama da yaptı. Açıklamada, işletmeler için “pazara çıkış süresini hızlandıran ve onlara son kullanıcılar için en büyük ve en likit ekosistemlerden biri olacak bir ekosisteme erişim sağlayan” bir seçenek sunmayı amaçlanıyor. Açıklamanın diğer detaylarında şunlara yer verildi:

“Şu anda yüzlerce oyun stüdyosuna ve milyonlarca oyuncuya hizmet veren bir numaralı Web3 oyun platformunu Polygon’un sınıfının en iyisi zkEVM teknolojisiyle birleştirerek, Web3’ü yaygınlaştırmaya ve dijital ortama getirmeye hazır. Ethereum merkezli bir oyun ekosistemi inşa ediyoruz.”

Immutable’ın başkanı ve kurucu ortağı Robbie Ferguson, 

“Dünya çapında milyonlarca insanın mülkiyetinin sahibi olduğunu görüyoruz. Her yıl milyarlarca dolarlık dış görünüm oyuncular için hiçbir hak olmaksızın satılıyor. Bunu değiştiriyoruz.”

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin