Polygon tüm MATIC BEP-2 tokenlerini yakacak
Polygon tüm MATIC BEP-2 tokenlerini yakacak

Polygon tüm MATIC BEP-2 tokenlerini yakacak: Bu ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon, BEP-2 tokenlerinin sonlandırıldığını duyurdu. Polygon, MATIC listelemesi ve Binance DEX ve ana zinciri (Binance Akıllı Zinciri olmayan) ile entegrasyonundan sonra 2019’da MATIC BEP-2 tokenini piyasaya sürmüştü.

BEP-2, müşterilerin varlıkları daha hızlı göndermesini sağlamak için Binance tarafından oluşturulan tokenler için bir standarttır. MATIC BEP-2 tokeni, MATIC Sahipleri için ek likidite, özerklik, daha fazla ticaret çifti ve güvenlik sağlamak için piyasaya sürüldü.

Polygon MATIC BEP-2’yi Durduruyor

Polygon, tokenlerin düşük kullanımı nedeniyle Binance ile MATIC BEP-2’yi durdurma kararı aldığını açıkladı. Lansman amacına ulaşılamayan 150 milyon MATIC BEP-2 tokeninin üretimi durdurulacak.

https://twitter.com/0xPolygon/status/1481012904002568193

MATIC BEP-2 token sahiplerinin bunları Binance’e aktarmaları ve Ethereum, Polygon veya BSC’de MATIC olarak çekmeleri gerekecek.

Polygon, tüm kullanıcılar değiş tokuş yaparken tüm BEP2 MATIC’in yanacağını ve onları yok edeceğini açıkladı.

Diğer yandan

MATIC BEP2, Binance’de likiditeyi desteklemekte başarısız olsa da, MATIC, 2021’de %12.000’den fazla değer kazanımıyla en iyi performans gösteren kriptolardan biri oldu.

Neden önemli?

Kripto projeleri başarısızlığa karşı bağışık değil ve Polygon, birden fazla uygulama türünü desteklemek için oluşturduğundan dağınıklığı ortadan kaldırmak verimli bir eylem olabilir.

dailycoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin