Polygon fiyatı, bu güncelleme sonrası hak ettiği değeri bulacak mı?

Polygon, son yaşadığı artıştan sonra yönünü nasıl tayin edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasada önemli bir yer edinen Polygon, şu sıralar adından sıkça söz ettiriyor. Yatırımcıların fazlasıyla tercih ettiği varlığı balinalarda biriktiriyor. Dün gelen son haber ise varlığı daha da iştahlı hale getirdi.

Polygon (MATIC) tokeni, son 7 gün içinde %22’den fazla fiyat artışı kaydetti. Bu son fiyat artışı, MATIC’in geçmiş kaybını silmesine yardımcı oldu. Ancak veriler, bir bekleme süresinin yaklaşabileceğini gösteriyor.

MATIC Son 24 saatte %20 arttı

Santiment’e göre, Polygon’un fiyatı son 24 saatte %20’nin üzerinde arttı. Küresel kripto piyasası, TÜFE verilerinin yayınlanmasından sonra hafif bir aşağı yönde hareket etti. Ancak bu kısa sürdü. Ardından hemen toparlanma gözüktü.

Bu arada, MATIC son 30 gün içinde en çok kazananlardan biri olarak ortaya çıktı. Bu dönem içinde %43 arttı.

Ayrıca  son 30 gün içinde Polygon’da ortalama yatırımcı sayısı %28’in üzerinde arttı. Yatırımcılar için temkinli olma zamanının geldiğini gösteriyor. Bunun Ekim ayından bu yana görülen en yüksek seviye olduğunu söyleyebiliriz.

Neden Polygon’un fiyat arttı?

Son fiyat artışı, ağ tarafından yapılan en son duyurularla desteklendi. Dün Disney Accelerator ile yapılan ortaklık tokeni daha da yukarı çıkardı.

Polygon Disney Accelerator’un programına katıldı. Bununla birlikte, en iyi Ethereum balinaları da MATIC tokeninin geniş bir birikimine sahiptir.

WhaleStats’a göre, Polygon, 1000 balinanın en büyüğü arasında en çok işlem gören token için BAT tokenini çevirdi. Bununla birlikte MATIC, son 24 saat içinde en iyi 500 ETH cüzdanı tarafından satın alınan ilk 10 tokenin arasına girdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin