Polygon (MATIC) yükselişinin devam etmesi için ne gerekli?
Polygon (MATIC) yükselişinin devam etmesi için ne gerekli?

Polygon (MATIC) yükselişinin devam etmesi için ne gerekli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yükselen piyasayla birlikte Polygon adım adım ilerliyor. Bu hafta MATIC olağanüstü bir performans sergiledi ve %20,06 oranında bir artış kaydetti. Ağ geliştirmeleri yerine, MATIC de Upbit’te listelendiği 15 Ekim tarihinde %26 artış yaşadı.

Bununla birlikte, tokenden çok, zincirin kendisi DeFi alanında kayıtlar yapıyor. Bu hafta ilk kez Polygon, toplam cüzdan sayısı açısından Binance Smart zincirini (BSC) resmi olarak geçti. Aynı zamanda, 100 milyon cüzdan sınırını geçerek tüm zamanların en yüksek seviyesini yarattı.

Ancak Polygon günlük 330 bin cüzdanı kataloglamaya devam ettikçe katılımdaki bu artış yavaşlamayacak. Ancak sorun, katılımdaki bu artışın kesinlikle FOMO’dan yükseliş trendinin etkilenmesi. Bu katılımcılar tam olarak zincir üzerinde herhangi bir işlem yapmıyorlar. Ağdaki günlük işlemleri gözlemlerseniz, sürekli olarak düştüklerini ve şu anda 3.4 milyondan az işlemde oldukları anlaşılıyor.

Polygon uzun süreli yatırımcılara ihtiyaç duyuyor!

Spot piyasada bile, hacimlerdeki ani artış sadece yukarıda bahsedilen nedenden dolayı kaydedildi. Hacimler tek bir günde 2.38 milyar dolara ulaştı ve 8.5 milyon doların üzerinde kısa pozisyon tasfiye edildi.

Diğer bir konu da, MATIC yatırımcılarının haftalardır sessizce beklemeleri ve sadece dünkü gibi büyük bir olay olduğunda uyanmalarıydı. Bu aynı zamanda 31 Ağustos 2021 tarihinde, MATIC’in neredeyse %20 artması nedeniyle aktif adreslerin arttığı durumdu. Bitcoin’in yaşadığı sorunu yaşıyor çok fazla katılımcı bulunuyor ancak çok az ciddi yatırımcı var.

Hepsinin ötesinde, ağda uzun vadeli HODLers eksikliği var, bu da ciddiyet eksikliğinin bir başka işareti olarak görülüyor. Varlığı 1-12 ay boyunca elinde tutan HODLers, tüm adreslerin %77,8’ini kaplayan piyasaya hakim olmaya devam ediyor.

Ancak iyi olan şey, en azından ağın, günler içinde alıp satan kısa vadeli yatırımcılar tarafından olumsuz etkilenmemesi. Dolayısıyla, MATIC’in güçlü bir yatırımcı temeli oluşturması için hâlâ bir umut var.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin