Ünlü analist açıkladı: Polygon (MATIC) yeni bir ralliye mi hazırlanıyor?
Ünlü analist açıkladı: Polygon (MATIC) yeni bir ralliye mi hazırlanıyor?

Ünlü analist açıkladı: Polygon (MATIC) yeni bir ralliye mi hazırlanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ünlü analist Lark Davis, benimsenme oranı çok yüksek olduğu için MATIC önemli bir fırsat yaratabileceğine inanıyor. Raporlara göre, Polygon’un günlük ortalama kullanıcı sayısı geçen hafta 350.000 oldu. Bir kripto analisti ve YouTuber olan Lark Davis, yeni bir videoda kapsamlı bir Polygon analizi paylaşımında bulundu. Ona göre, Polygon’un üç temel kullanım amacı var. İlk olarak, tokeni (MATIC), bir ücret olarak kullanılmak ve işlemlerin daha ucuza yapılmasını sağlamak için tasarlandı.

MATIC, staking için tasarlanmıştır. Son olarak, token arzını zaman içinde azaltmak için uzun vadeli fiyat artışı için yakma işlevi tanıtıldı. Şu an itibariyle 633.000 MATIC yanmış durumda. Raporlara göre, Polygon’un günlük ortalama kullanıcı sayısı geçen hafta 350.000’e ulaştı. Ayrıca, günlük ortalama işlemi 3,31 milyondu ve ortalama işlem maliyeti 0,017 dolardı. Polygon, dünyanın en büyük NFT pazarı olan OpenSea ile entegre olduğu için NFT endüstrisinde de büyük bir etki yarattı. NFT faaliyeti, 938 milyon dolarlık kümülatif hacimle çok yüksek olmuştur. Ağda 15,2 milyon NFT sahibi, toplam hacimde 32 milyon NFT ve sadece Mart ayında NFT ticareti yapan 5 milyon benzersiz cüzdan var.

Lark Davis, benimsenme oranı çok yüksek olduğu için MATIC’in değerinin daha da artacağına inanıyor. Şu anda, ölçeklendirmek için Polygon kullanan 10.000’den fazla dApp var. Ethereum ağındaki en büyük uygulamaların tümünün Polygon’da bulunabileceğini belirtmek ilginçtir.

Polygon’un geleceği

Etkileyici istatistiksel rakamlarından bağımsız olarak, ağdaki Kilitli Toplam Değer (TVL), Haziran 2021’deki zirvesi sırasında 10 milyar dolardan yaklaşık yüzde 50’lik bir düşüş olan 4,4 milyar dolara büyük ölçüde düştü. Son zamanlarda, Polygon ağı 11 saatliğine çöktü. Davis’e göre, ağ sonuçta bir yazılımdır, bu nedenle zorluklarla karşılaşabilir.

Davis, yeşil manifestosunu açıkladıktan sonra karbon nötr olmayı planladığı için Polygon’un yükseliş eğiliminde olduğunu belirtti. Teknoloji güçlü rakamlarla gelişirken, karbon nötr kararı daha geniş bir kitleye hitap etmek için uzun bir yol kat edecek. Polygon, yakın zamanda yayınlanan bir belgeye göre farklı ölçeklendirme çözümlerine de odaklanıyor. Polygon için bir sonraki ana bölüm olarak ZK Technology’ye odaklanacak. Davis’e göre Polygon’un benzeri görülmemiş büyümesine oldukça fazla etkisi olacak.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin