Polygon (MATIC) 2022 yılı ikinci yarı planlarını açıkladı! İşte tüm detaylar
Polygon (MATIC) 2022 yılı ikinci yarı planlarını açıkladı! İşte tüm detaylar

Polygon (MATIC) 2022 yılı ikinci yarı planlarını açıkladı! İşte tüm detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon, 2022 yılı ikinci yarı planlarını açıkladı. Resmi blog gönderisinde paylaşılan bir özette, Katman 2 ölçeklendirme platformu Polygon, birkaç kilometre taşına ulaşıldığı 2022’nin ilk yarısındaki yolculuğunu tartışıyor. Ağ büyümesi ile ilgili olarak, Polygon, çalışan uygulama sayısının Nisan analizi itibariyle 19.000’in üzerinde olduğunu belirtti. Ayrıca ortalama aylık işlem sayısını ve kümülatif sözleşme oluşturucu sayısını sırasıyla 90 milyonun üzerinde ve 153.000 olarak paylaştı.

Geçen Aralık ayından bu yana finansman konusunda, Polygon, GitCoin’deki kamu mallarını finanse etmek için 1 milyon dolar taahhüt ettiğini belirtti. Polygon’un  Gitcoin taahhütlerine yatırdığı toplam fon miktarı da 2 milyon dolar olarak paylaşıldı.

Ayrıca, geçen yıl gerçekleşen 1 milyar dolarlık bahsin, zkEVM’nin piyasaya sürülmesiyle olumlu dönüşün gerçekleştiği belirtildi. Polygon Avail, Polygon Nightfall, Polygon ID, Polygon Supernets ve Polygon Edge gibi diğer projeler 202 yılının ilk yarısının ilgi odağı oldu.

DAO yönetişimi için büyük bir potansiyel getiren Polygon ID, 2022’nin ilk yarısında tanıtıldı. Ethereum kullanıcı deneyimi için EVM denkliği içeriyor. Polygon ayrıca, Meta, Flipkart, NFL, eBay ve daha fazlası gibi Poligonlar üzerine inşa edildiğini duyuran etkileyici sayıda büyük Web2 ve Web3 projesiyle dikkate değer ortaklıklar bildirmektedir.

Polygon 2022’nin ikinci yarısında neler yapacak?

Katman 2 ölçeklendirme platformu, şüphesiz 2022’nin geri kalanı için üç ana alana odaklanacak  planlarını duyurdu. Bunlar ürünler, etkinlikler ve hızlandırıcılar. Bir milyon geliştiriciyi Polygon’un ekosistemine dahil etme misyonu var.

Ürün, kendi ürününde atılımlar yapmak için çabalıyor ve bu da geliştiriciler umut olmaya devam edecek. Burada, Polygon baskını ZK alanına genişletmeyi umuyor.

Polygon, kullanıcıları destekleyecek ve destekleyecek çok sayıda etkinlik ve buluşma olduğunu söylüyor. Hızlandırıcılarla ilgili olarak Polygon, ekosistemindeki en umut verici projeleri turbo şarj etmek için hızlandırıcıları açıklayacağını söyledi. Önümüzdeki birkaç aydaki büyük ortaklıkların, geliştiricileri donatmayı hedeflerken inşaatçıları sektördeki en iyi beyinlerden bazılarıyla senkronize edeceğini tahmin ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin