Polygon kritik noktada seyrediyor! Yatırımcılar ne yapmalı?
Polygon kritik noktada seyrediyor! Yatırımcılar ne yapmalı?

Polygon kritik noktada seyrediyor! Yatırımcılar ne yapmalı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en popüler kripto borsalarından biri olan Kraken, geçtiğimiz günlerde platformuna Polygon’u (MATIC) entegre ettiğini duyurdu. Bu yeni gelişme ile kullanıcılar, Polygon ağından yükseliş bekliyor.

https://twitter.com/PolygonDaily/status/1593817578551791616

Ayrıca Polygon’un kurucu ortağı Sandeep Nailwal, oyunlar hakkındaki görüşlerini 19 Kasım’da Twitter’da  dile getirdi. “Oyunların Polygon aracılığıyla Ethereum’a geri döndüğünü görmek güzel” dedi. Özellikle, Swords of Blood yakında Polygon ekosisteminde açılacağını duyurdu.

Eldeki gelişmeler göz önüne alındığında, aynı zamanda Polygon’un NFT ekosistemi de önemli bir büyümeye tanık oldu. Polygon‘daki toplam Opensea kullanıcısı sayısı 1.45 milyonu aştı. Bu büyüme Santiment’in tablolarına da yansıdı, çünkü Polygon’un toplam NFT işlem sayısı ve USD cinsinden toplam NFT işlem hacmi geçen haftaya göre arttı.

Bu gelişmelere rağmen, MATIC’in fiyat hareketi, hafta boyunca %8 düşüş yaşadı. Yazım sırasında MATIC, 7.6 milyar doların üzerinde piyasa değeriyle 0,8731 dolardan işlem görüyor.

Zincir üstü metrikler ne anlatıyor?

Santiment’e göre, MATIC’in Piyasa Değerinin Gerçekleşen Değere (MVRV) Oranı geçen hafta düşüş kaydetti. Sadece bu da değil, MATIC’in hacmi de düştü. Bununla birlikte, olumlu bir kayda göre, ağ büyümesi arttı ve bu da yatırımcılara umut verdi.

İlginç bir şekilde, LunarCrush’ın verileri, MATIC’in oynaklığının da son birkaç gün içinde düştüğünü ortaya koydu. Bu, kuzeye doğru bir kırılma olasılığını azalttığı için bir başka düşüşe işaret ediyor.

Bu durgun performans, düşüş piyasasının bir sonucu mu?

Üstel Hareketli Ortalama (EMA) Şeridine göre, boğaların piyasada bir avantajı vardı, ancak 55 günlük EMA 20 günlük EMA’ya yaklaştığı için bu durum yakında sona erebilir. Ayrıca, MATIC’in Göreceli Güç Endeksi (RSI) ve Chaikin Money Flow (CMF) nötr konuma yakın seyrediyor ve bu da piyasanın önümüzdeki günlerde herhangi bir yöne kırılabileceğini gösteriyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin