featured

Polygon, günün yıldızlarından biri oldu! Yükselişinin arkasındaki sebepler ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan MATIC, bugün %9 oranında bir yükseliş kaydetti. Polygon, Coca-Cola’nın ‘Pride Collection’ parçası olarak 136 NFT’lik bir koleksiyon üzerinde Coca-Cola ve sanatçı Rich Mnisi ile işbirliği yapıyor. Facebook, kullanıcı profillerine eklenen bir özellik olarak Polygon ve Ethereum NFT’lerini test etmeye başladı. Bu yeni ortaklıklar da fiyatta olumlu bir etki yarattı.

altcoin polygon

Polygon (MATIC), LGBTQIA+ topluluğunu ve Coca-Cola’nın Pride Collection’ını destekleyen bir dizi NFT için Coca-Cola ile işbirliği yaptığını duyurdu. NFT’leri tasarlayan sanatçı Güney Afrika’dan Rich Mnisi. Çalışmalarının “kimlik ve topluluk kavramlarının sınırlarını zorladığı” söyleniyor.

Koleksiyon, Polygon Network’te basılacak ve 136 NFT’den oluşacak. Rich Mnisi, tasarımlarda Coca-Cola ile çalışacak. Şu anda OpenSea’de, 0,29 Ethereum taban fiyatıyla Coca-Cola Pride Collection NFT’lerinden 132 tanesi mevcut.

Polygon, NFT’ler Facebook profillerinde yer alacak

Buna ek olarak Facebook, Ethereum ve Polygon NFT’lerini kullanıcı profillerinde test etmeye başladı. Başka da ağlar eklemeyi planlıyorlar. Ancak ilk çalıştırma Ethereum ve Polygon ile olacak. NFT dünyası, giderek daha fazla sosyal medya hesaplarına benzemesi ve bir topluluk yönü içermesiyle bir süredir sosyal medya alanına girmeye çalışıyor.

Bu gelişme, Facebook’un önde gelen bir sosyal platform olması nedeniyle dijital sanatı gerçekten daha büyük bir sektöre sokabilir. Kullanıcı profilleri artık kullanıcıların satın aldıkları NFT’lerini sergileyebilecekleri bir “dijital koleksiyon” sekmesine sahip olacak. Kullanıcılar ayrıca kripto para cüzdanlarını doğrudan Facebook profillerine bağlayabilecek ve NFT işlemlerini takipçilerinin etkileşime geçmesi için sayfalarına gönderebilecekler.

Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg, Web3 hareketinin bir destekçisi ve aynı zamanda öncüsü oldu. Bu nedenle platformlarında NFT’leri benimsemesi kesinlikle mantıklı. Facebook, bu yılın Mayıs ayında bir NFT özelliği başlatan Instagram’ın da sahibi.

Gözde altcoin MATIC bugün nasıl performans gösterdi?

Bu duyurular ışığında, MATIC son zamanlarda bir yükseliş trendi içerisine girdi. CoinMarketCap verilerine göre altcoin şu anda 0,04884 dolar civarında işlem görüyor. 24 saatlik işlem hacmi ise 752,149,392 dolar. Polygon şu anda 3,911,070,385 dolarlık canlı piyasa değeri ile kripto para birimleri genel sıralamasına ise 18. sırada yer alıyor.

TheMotleyFool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin