Polygon fiyatında yeni bir boğa modeli beklenebilir: İşte hedef fiyat!

Polygon fiyatında yeni bir boğa modeli beklenebilir: İşte hedef fiyat!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün Polygon ile Immutable arasında önemli bir ortaklık kurulmuştu. Yapılan anlaşma hem Immutable hem de Polygon fiyatına yansımıştı. Ancak bundan sonra daha iyi bir veri fiyatları değiştirebilir.

2022 yılının sonlarında çıkış yakalayan MATIC, en değerli 10 para biriminden biri oldu. İstikrarlı büyüme kaydeden majör altcoin, yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi. Hatta birçok uzman MATIC’in 2023 yılında rekor kıracağını düşündü.

Polygon fiyatında rekor öncesi grafiklere göz atmak da fayda var. Öyle ki kripto para birimi 1.08$ desteğinden yukarı yönlü bir geri dönüş yaşatabilir. Bu dönüş MATIC fiyatını %9 yükselterek 1.25$ direncine ulaştırabilir.

Polygon fiyatında beklentiler neler?

Kripto para birimi devam eden toparlanma sayesinde 1.25-1.245$’lık yerel bir direnç bölgesinde duruyor. Ancak, Polygon fiyatı iki hafta içinde yukarıda belirtilen dirençten iki kez reddedildi. Boğalar bu bölgedeki geçişi bir türlü sağlayamıyor. 

Buna karşın boğalarda 1 dolar bölgesini katı şekilde savunuyor. Bu sayede 1.08$’da daha düşük ret mumları gösterdi. Alıcılar geri kazanılan destek seviyelerini koruyor. Sonuç olarak, 1,08 $’daki satış zirvesi ve 1,25 $’daki satın alma zirvesi, günlük zaman çizelgesi grafiğinde dar bir aralık oluşturuyor.

Altcoin bu genel gider çizgisini aşarsa, alıcılar hakim yükseliş rallisini uzatmak için önemli bir zemin elde edecek. Bu nedenle, yeniden başlayan bir toparlanma MATIC fiyatını 1.35$, 1.44$ veya 1.54$’lık potansiyel hedeflere itebilir.

Teknik Göstergeler

  • RSI: Orta hat etrafında dalgalanan günlük eğim, piyasada nötr bir hava olduğunu gösteriyor.
  • EMA’lar: 100 ve 200 günlük EMA’ların üzerinde kalan Polygon fiyatı, genel bir yükseliş eğilimini sürdürüyor
  • Direnç seviyeleri: 1,25 dolar ve 1,35 dolar
  • Destek seviyeleri: 1,08 dolar ve 1,04 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin