Polygon fiyatında beklenen yükseliş gerçeklecek mi? Teknik analiz
Polygon fiyatında beklenen yükseliş gerçeklecek mi? Teknik analiz

Polygon fiyatında beklenen yükseliş gerçeklecek mi? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon geçen hafta ETH balinaları tarafından en çok tercih edilen altcoin’lerden biri oldu. Ancak mevcut durumda altcoin pek parlak görünmüyor. 13 Eylül tarihinden itibaren itibaren kripto para piyasasının geri kalanına paralel düştü. Altcoin 7-12 Eylül’deki artış, sonunda 0,9403 dolar direnç alanında ayılar tarafından reddedildi.

O zamandan beri aynı 5 günlük zaman diliminde, tokenin değeri yüzde 20,65 oranında düşüş kaydetti. Yazım sırasında altcoin 78.60 Fibonacci geri çekilme seviyesi civarında, 0,6898 ile 0,7770 dolar arasında işlem görüyordu.

Yatırımcılar, hem 61,80 Fib seviyesine (şu anda 0,6989 dolar) hem de 0,7185 destek seviyesine dikkat etmelerinde fayda var. Bahsedilen bu iki faktör, düşüş eğilimini etkisiz hale getirdi ve saatlik işaretlerde yukarı doğru ivmeye çok ihtiyaç duyulan desteği verdi.

Polygon boğaları hakimiyeti alabilecek mi?

Tüm bunlara ek olarak son 1 saat içerisinde yükseliş momentumu oluşmaya başladı. Stoch RSI değerindeki artışlar, kripto para birimine olan talebin arttığını gösteriyor. Ayrıca momentum göstergesi trendin yükseldiğini de ortaya koyuyor. Ancak burada üretilen daha büyük miktarda momentum, daha geniş bir etki gösterebilir.

Bu küçük artış eğiliminin sebebi olarak Polygon zincirindeki genişleyen geliştirme faaliyetleri gösterilebilir. Geliştirme faaliyetindeki bu artış, yakın tarihli bir analize göre ekibin yeni özellikleri entegre ettiğini gösterebilir.

Bununla birlikte, 13 Eylül’deki satıştan sonra kripto piyasası toparlanırken, Polygon ve Flipkart arasında yakın zamanda duyurulan ortaklık, MATIC’in kabulünü hızlandırabilir ve Polygon ekosisteminin genişlemesine katkıda bulunabilir.

Yaşanan son gelişmeler fiyat artışının birincil nedeni değildi. Fiyat düşerken, göstergeler de güçlü bir satın alma sinyaline işaret etti. Boğa ayı göstergesi de aynı bilgiyi doğruluyor. Boğalar ivme kazandıkça, Stok RSI da yükselecek ve bu da alım baskısında büyük bir artışa işaret ediyor.

Bunun MATIC’in toplam iyileşmesi üzerinde bir etkisi olabilir. Boğalar 71,80 Fibonacci seviyesini kontrol altına alabilirse fiyatın yukarı yönlü momentumunu desteklemek için başka bir yükseliş yükselişi düşünülebilir. Son olarak 0,7395 dolarlık fiyat aralığı, bu grafikteki birincil direnç seviyesini temsil ediyor. Boğalar hız kazanır ve bu direnç seviyesini kırarsa, MATIC tokeni toparlanmanın eşiğinde olabilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin