Polygon fiyatı, bu güncelleme sonrası hak ettiği değeri bulacak mı?

Polygon fiyatı, bu güncelleme sonrası hak ettiği değeri bulacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ağustos ayının bitmesiyle birlikte gözler yeniden piyasadaki varlıklara çevrildi. Bitcoin kadar diğer altcoin’lerinde ne yapacağı yatırımcıyı merak ettiriyor. BTC, 20K üstünde kapatsa da henüz iyi bir görünüm çizemedi.

Lider varlığın iyi kapanış yapamaması diğer varlıkları da ister istemez etkiliyor. Ancak birkaçı belli bir kitle oluşturduğu için piyasaya ışık saçabiliyor. Diğer yandan projelerin bu süre zarfında yapacağı güncelleme son derece önemli.

Hisse senedi ve kripto ticaret uygulaması Robinhood, Polygon blok zincirinde MATIC tokenlerinin para yatırma ve çekme işlemleri için destek ekledi. Layer-2 blockchain çözümü, kullanıcıların Ethereum’dan daha hızlı işlemlerden ve daha düşük ücretlerden yararlanmasını sağlayacak. Bu haber Polygon fiyatı için yeniden umut ışığı oldu. 

Üstelik kullanıcılar artık Robinhood platformunda köprü ücreti ödemeden MATIC’i transfer edebiliyorlar. Borsa tarafından verilen güncelleme MATIC yatırımcısını mutlu etti.

Robinhood, Polygon desteğini duyurdu

Komisyonsuz ticaret uygulaması Robinhood, 1 Eylül Perşembe günü resmi duyurusunu paylaştı.Paylaşılan resmi duyuruya göre artık yatırımcılar, Polygon blok inciri üzerinden MATIC yatırma/çekme işlemi yapabilecek. Konuyla alakalı Polygon’daki DeFi başkanı Hamzah Khan şunları söyledi:

“Robinhood’un MATIC para yatırma ve çekme işlemleri için zincir üstü desteği sunmasından, etkileyici entegre hizmet paketini daha da geliştirmesinden, Coinbase cüzdanına ve Metamask’a erişim sağlamasından çok memnunuz.”

Polygon fiyatı tetikte bekliyor

Yatırımcılar, gelişmeden faydalanacağından dolayı Polygon fiyatını 1 dolara göndermek istiyor. Önemli bir destek/direnç bölgesi olan 1 dolar şartlar zorlanabilir.

Şu anda MATIC fiyatı 0,84 dolardan işlem görüyor. Fiyat, son 24 saatte %3’ün üzerine ve bir haftada %10’luk destekten 0.75$’a yükseldi. Polygon fiyatı için 0,85 cent kırılırsa tekrar 1 doları konuşabileceğimiz ortam oluşur.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin