2023 yılı için Polygon fiyat tahminleri: Ağdaki yenilikler fiyatı nasıl etkileyecek?
2023 yılı için Polygon fiyat tahminleri: Ağdaki yenilikler fiyatı nasıl etkileyecek?

2023 yılı için Polygon fiyat tahminleri: Ağdaki yenilikler fiyatı nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Birçok kripto projesi, kullanıcıları için işleri daha hızlı ve kolay hale getirmek için sistemlerini iyileştirmenin yollarını arıyor ve Polygon da bu projeler arasında yer alıyor. Polygon zkEVM ana ağ beta sürümünün bugün piyasaya sürülmesiyle bu hedefe bir adım daha yaklaşıyor. Polygon zkEVM Beta, Ethereum Virtual Machine’e eşdeğer lider ZK ölçeklendirme çözümüdür.

Kripto yatırımcıları, bu yeni gelişmenin Polygon (MATIC) fiyatını nasıl etkileyeceğini merak ediyor. Kripto araştırmacısı, bu yıl 20 Mart’ta kripto topluluğu tarafından MATIC için yapılan bazı tahminleri paylaştı. Görünüşe göre birçok yatırımcı, MATIC’in yeni bir ATH’ye ulaşabileceğine inanmıyor.

CoinCodex, 2023 için pek de olumlu olmayan bir Polygon tahminine sahip. MATIC fiyatının zkEVM’ye rağmen 19 Nisan’a kadar yaklaşık 0,9924 dolara kadar düşebileceğini öngörüyor.

Buna ek olarak Wallet Investor, MATIC fiyatı için oldukça olumsuz bir tahminde bulundu ve MATIC’in zorlu bir 12 ay geçirebileceğini belirtti. Platform, MATIC’in 2024 Mart ayı sonuna kadar 0,44 dolara düşebileceğini tahmin etti.

Öte yandan Digital Coin Price, MATIC’in 2023’te yaklaşık 2,43 dolar ve 2025’te 3,91 dolar değerinde olabileceğine inanıyor. Platform, MATIC’in 2030’a kadar 11,45 dolara kadar işlem görebileceğini düşünüyor.

MATIC Network / Tether US 1D

MATIC, son 24 saatte %2,09’luk bir fiyat düşüşünün ardından şu anda 1,08 dolardan işlem görüyor. CoinMarketCap’e göre altcoin, geçen haftaya göre hâlâ %7’den fazla kayıpla işlem görüyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin