featured

Polygon fiyat tahmini: Balina etkinliğindeki artış net bir yöne işaret ediyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası, FTX çöküşünün ardından çok az iyileşme belirtisi gösterse de, Polygon (MATIC) fiyatı net bir eğilim belirlemiş gibi görünüyor.

Dahil olduğu web 3.0 projelerinin ölçeğinden güç alan Polygon (MATIC), 2022’de benimsemede kesinlikle önemli bir artış gördü. Bu arada, MATIC fiyatı Kasım 2022’de görülen son yüksek seviyelere kıyasla oldukça düşük olduğundan, Polygon balinalarının tekrardan devreye girdiği görülüyor. Merkezi olmayan bir Ethereum ölçeklendirme platformu olan Polygon, geliştiricilerin ölçeklenebilir, kullanıcı dostu dApp’ler oluşturmasına olanak tanır.

Poligon (MATIC) balina birikimi

Kripto piyasası, FTX çöküşü nedeniyle yaşanan kripto çöküşünün kan banyosundan henüz kurtulamamış olsa da, balinalar en umut verici tokenleri biriktirmeye devam ediyor. Son zamanlarda, raporlar Shiba Inu’nun (SHIB) yakın gelecekte fiyat artışı için iyi bir konumda olabileceğini öne sürdü. Aslında, ilk 500 Ethereum (ETH) balinası, meme coin’in mevcut toplam arzının önemli bir payını elinde tutuyor. Benzer şekilde, zincirleme veriler, bilinmeyen bir adresten büyük bir MATIC aktarımı gösterdi. MATIC’teki bir balina uyarısı şunları söyledi:

“13.428.828 MATIC (12.343.023 dolar) anonim bir cüzdan adresinden Coinbase’e aktarıldı.”

Öte yandan, çeşitli faktörler MATIC fiyatı için potansiyel olarak yükseliş momentumuna işaret ediyor. Kripto para birimi son zamanlarda 0,87 dolar bariyerinden bir kırılma yaşadı. Fiyat izleme platformu CoinMarketCap’e göre, Polygon (MATIC) fiyatı son 24 saatte %0,71 artışla 0,9264 dolar seviyesinden işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin