Polygon fiyat analizi

Polygon fiyat analizi: MATIC 2,92 dolarda ATH yaptı, fiyatı şimdi ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün, Poligon (MATIC) fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,92 dolara ulaştı ve bir sonraki hedef 3 dolar gibi görünüyor.

CoinMarketCap’ten alınan veriler, MATIC’in ticaret hacminin %41,90, piyasa değerinin ise %6,72 artarak 20 milyar dolara ulaştığını gösteriyor. Ayrıca token, Aralık ayında %59 artarak 2022’ye büyük kazançlarla giriyor.

Pazartesi için günlük mum, 2.87 dolardan başladı bir süre sonra tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.92 dolara ulaştı. Bu seviyeden sonra MATIC fiyatı 2.80 dolara düştü. Yazı yazılırken ise 2.84 dolardan işlem görüyordu.

Günlük grafikte Polygon fiyat analizi

Kısa vadeli Polygon fiyat analizi yükseliş eğilimi gösteriyor çünkü token için tüm zamanların en yüksek seviyelerinin devam edeceğini bekliyoruz. Aşağıdaki tabloda görebileceğiniz üzere 50 günlük ve 100 günlük Hareketli Ortalamalar fiyat hareketinin altındadır. Her durumda, fiyatlar düşüşe geçer; bu çizgiler destek seviyeleri olarak hareket edecektir.

Ardından, RSI göstergesi, yükseliş bölgesinde hattın yükselmesiyle fiyatların muazzam miktarda arttığını gösteriyor. Fiyat artışı olasılığı devam ediyor, ancak biraz dinlemek ve daha yüksek kazançlara yer açmak için kısa bir düzeltme yaşanabilir.

Polygon price analysis
MATIC/USD

Polygon fiyat analizi için MACD göstergesi, MACD çizgisinin (mavi) sinyal çizgisinin (turuncu) üzerinde ilerlemeye devam ettiğini ve MACD histogramında büyük yeşil çubuklara yol açtığını gösterir. Bu da Boğaların henüz tükenmediğini gösteriyor.

Polygon Price Analysis
MATIC/USD

Polygon fiyat analizi sonucu

Polygon fiyat analizi, tüm zamanların en yüksek seviyesini kırdığı ve 3 dolarda yeni bir en yüksek seviyeyi hedeflediği için kısa vadede yükseliş yaşayabilir. MATIC, genel listede şu an için 14. sırada yer alıyor ve yakında ilk 10 kripto para birimine girmeyi hedefliyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin