Polygon, ETH ve BNB gibi her işlemde yakılacak! MATIC fiyatına etkisi nasıl olacak?
Polygon, ETH ve BNB gibi her işlemde yakılacak! MATIC fiyatına etkisi nasıl olacak?

Polygon, ETH ve BNB gibi her işlemde yakılacak! MATIC fiyatına etkisi nasıl olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon (MATIC) geliştiricileri, Binance ve Ethereum gibi bir ücret yakma mekanizması kullanacaklar. Polygon, Ethereum ağındaki EIP-1559 güncellemesine benzer şekilde Mumbai test ağı olarak bilinen bir test ağı sürümüyle ağına EIP-1559 yükseltmeleri getirmeyi planlıyor.

https://twitter.com/0xPolygon/status/1470657778368741376

EIP-1559, 5 Ağustos 2021’de gerçekleşen Londra hard forku sırasında Ethereum Blockchain üzerinde etkinleştirildi. Güncelleme, ağ yüküne bağlı olarak işlem ücretlerinin yakılmasını getirdi ve Polygon fiyatının oynaklığının azalması hedeflendi.

Polygon (MATIC) yakım işlemi fiyatı etkileyecek mi?

Şimdi MATIC geliştirme ekibi, yerel MATIC tokeninin yakılmasını ve daha iyi ücret görünürlüğünü tanıtmak için Ethereum İyileştirme Önerisi 1559’un bir test ağı uygulamasını kullanıma sunuyor.

MATIC 10 milyar sabit arza sahip. Bu nedenle mevcut token sayısındaki herhangi bir azalmanın deflasyonist bir etkiye sahip olması beklenebilir. Polygon ekibi, MATIC’in toplam arzı üzerindeki potansiyel etkiyi simüle etmek için temel olarak yükseltmeden bu yana Ethereum’un deneyimini aldı. MATIC ekibi tarafından yürütülen analiz, yıllık yanmanın toplam MATIC arzının %0.27’sini temsil edeceğini gösteriyor.

1 Aralık tarihinde, en büyük kripto para borsası olan Binance, BSC Bruno Upgrade v1.1.5’i tanıtarak token BNB’sinin her işlemde yakılacağını duyurdu.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin