Polygon ekibinden önemli yardım: Kardeşi LUNA'yı yanlız bırakmak istemiyor!

Polygon ekibinden önemli yardım: Kardeşi LUNA’yı yanlız bırakmak istemiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LUNA’nın oluşturduğu kriz ortamından sonra, kripto sektörü işin içinden çıkmanın yollarını arıyor. Terra’nın ihmalkar davranışı aslında tüm topluluğu etkiledi. Yapılan bir hata yüzünden doğrudan ya da dolaylı olarak herkes sarsılmış oldu.

Terra ekosisteminin geçen haftaki çöküşüyle tüm kripto pazarını sarstı. Endüstri oyuncuları, topluluğa genişleyen bir yardımda bulunmak için öne çıkıyor. 15 Mayıs Pazar günü, Polygon Studios CEO’su Ryan Wyatt, farklı Terra projelerinin Polygon blok zinciri ağına taşınmasına yardımcı olacağını tweetledi. Bu yardım teklifi mağdurlar için bir umut ışığı olabilir. Yapılan açıklamada,

“Polygon’a geçmelerine yardımcı olmak için çeşitli Terra projeleriyle yakın çalışıyoruz. Geliştiricileri ve ilgili topluluklarını platformumuza davet etmek için bu geçişlere sermaye ve kaynak ayıracağız ve daha fazlasını yakında paylaşacağız.”

Polygon’dan kurtarıcı hamle gelebilecek mi?

Polygon’un kurucu ortağı Sandeep Nainwal, Terra projeleri için doğru seçimlerin neler olabileceğini açıkladı. Paylaşımlı zincir gereksinimi olan Terra topluluk projelerinin Polygon PoS zincirini tercih edebileceğini söyledi. Polygon Proof-of-Stake yakında ZK Rollup’larını tanıtacak.

Sandeep, uygulamaya özel bir zincir arayanlara SUPERNET’i tercih etmelerini tavsiye etti. Bunu yapmanın faydalarını şu şekilde açıkladı:

“Doğrulayıcılar/Köprü üzerinde garip kısıtlamalar yok. Zincirinizi bir toplama yapmak için gelecekteki olasılık.”

Terra’yı kurtarma planı ve toplum desteği

Geçen hafta yaşanan onca dramadan sonra, Terra’nın kurucusu Do Kwon sonunda sessizliğini bozdu ve bir kurtarma planı hazırladı. Düşünülen fikirlerden biri, Terra blok zincirinin hardfork olarak ön plana çıktı. Ancak bu eleştiri almasına neden oldu.

Şu anda piyasada LUNA arz fazlası göz önüne alındığında, Binance CEO’su Changpeng Zhao bu fikrin işe yaramayacağını söyledi ve ekledi:

“Arzın azaltılması, eski bir tarihte çatalla değil, yakılarak yapılmalı ve kripto parayı kurtarmaya çalışan herkesi terk etmeli. Herhangi bir LUNA veya UST’ye de sahip değilim. Sadece yorum yapıyorum.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin