Polygon dar aralıkta sıkıştı! Kırılma hangi yöne olacak?
Polygon dar aralıkta sıkıştı! Kırılma hangi yöne olacak?

Polygon dar aralıkta sıkıştı! Kırılma hangi yöne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon (MATIC) fiyatı, Haziran ortasından bu yana daha düşük ve daha yüksek dipler yaptığından, hem boğaların hem de ayıların birbirine yaklaştığını görüyor. Temmuz ayına giriş yaparken, yeni aylık pivot seviyesi, ASIA PAC ve Avrupa oturumunda bugünün fiyat hareketinin hemen ortasında yeniden fiyatlandırılıyor. Temmuz ayında ilk eğilimin ne olacağını belirlemek için MATIC’in temel seviyenin üzerinde mi yoksa altında mı kapanacağını görmek oldukça önemli olacak.

Anahtar noktalar

  • Polygon fiyat hareketi, her iki taraftan da baskı görüyor.
  • MATIC fiyatı, temel seviyenin üstünde veya altında bir kapanışla hafta sonuna giriş yapabilir.
  • Fiyat hareketi dar bir aralıkta işlem görmeye başladığından orta vadeli bir kırılma görülebilir.

MATIC bu aralıkta sıkıştı!

Fiyat hareketi, ayılar ve boğaların birbirine yaklaşmasıyla birleştiğinden, fiyat her iki taraftan da sıkışık durumda. Bu gerçek, aşırı satımdan çıktıktan sonra 50’nin üzerinde işlem gören Göreceli Güç Endeksi’nde (RSI) de temsil edilmektedir. Şimdiye kadar, her şey bu fiyat dengesinde iyi görünüyordu, ancak yeni bir ayın başlangıcı çok önemli aylık pivot seviyelerini yeniden fiyatlandırıyor. Bu da onu fiyat hareketinin nerede olacağını belirlemek için çok önemli bir unsur haline getiriyor.

MATIC fiyatının, Temmuz ayını aylık pivotun altında kapatması bekleniyor. Çünkü hisse senedi piyasaları son birkaç gün içinde yeni bir düşüş trendi daha başlattı. Aylık seviyenin altında bir kapanış gerçekleşirse 0,269 dolardan önce konumlandırılan 0,3 dolara doğru bir düşüş beklenebilir.

MATIC/USD daily chart

Yukarıda bahsedildiği gibi, bugünün günlük kapanışı yeni aylık pivotun üzerinde olursa 0,545 dolara doğru hızlı bir ralli başlayabilir. Bununla birlikte, 55 günlük Basit Hareketli Ortalama’nın geçmişte olduğu gibi ralliyi kırmanın önündeki tek engel olduğu kanıtlanabilirse, 0,62 dolara doğru bir hareket de gözlemlenebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin