Polygon, büyük bir yükseltmeye hazırlanıyor! MATIC fiyatını nasıl etkileyecek?

Polygon, büyük bir yükseltmeye hazırlanıyor! MATIC fiyatını nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum’un Katman 2 ölçeklenebilirlik çözümü Polygon, önümüzdeki hafta büyük bir yükseltmeye hazırlanıyor. Polygonscan tarafından yapılan duyuruya göre, blok zinciri, 18 Ocak’ta Londra hardfork’unu yani EIP-1559’u etkinleştirecek. Resmi duyuru şöyle:

“Geçen yıl Mumbai Testnet’teki başarılı EIP-1559 yükseltmesinden sonra, ana ağda çok beklenen London Hardfork burada! #EIP1559 ve ilgili EIP’ler ana ağda 18 Ocak tarihinde etkinleştirilecektir.”

Rakibi Ethereum’dan ipuçları alan Polygon ağı, EIP-1559 token yakma mekanizmasını da uygulayacak. Yakma mekanizması, kullanıcılarına daha iyi ücret görünürlüğü sunmak için MATIC tokenlerini dolaşımdan kaldıracak.

Polygon şu anda sabit 10 milyar MATIC kaynağına sahiptir. Bu nedenle, token sayısındaki herhangi bir azalma, genel bir deflasyonist etki ile sonuçlanacaktır. Ayrıca blok zinciri, Binance ile görüştükten sonra MATIC BEP2’yi kullanımdan kaldıracaktır.

Böylece Binance Smart Chain (BSC) üzerinde likidite olarak sağlanan 150 milyon BEP2 MATIC, ERC-20 ile takas edilecek. Polygon’un konuyla ilgili duyurusu şöyle:

“Bir kullanıcı olarak, MATIC’i Ethereum, Polygon PoS zinciri, BSC veya Binance üzerinde tutuyorsanız herhangi bir işlem yapmanız gerekmez. BEP2 MATIC’iniz varsa lütfen bunları Binance’e taşıyın ve Ethereum, Polygon veya BSC’deki MATIC’i geri çekin. Tüm kullanıcıların takası bittiğinde tüm BEP2 MATIC yakılacaktır.”

MATIC 3 dolara çıkacak mı?

Polygon’un MATIC’i, son piyasa düzeltmesi sırasında bile en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri. Yazı yazılırken MATIC, %8.5 artışla 2.39 dolardan işlem görürken piyasa değeri 16.8 milyar dolardaydı.

Daha geniş kripto piyasası destekleyici olmaya devam ederse MATIC, 3 dolara ulaşma potansiyeline sahip. Ayrıca, teknik grafikte, MATIC, 3 doların üzerinde bir kırılmaya yol açabilecek artan bir birikim kanalı oluşturdu.

Tüm son gelişmelerin ardından MATIC’in ne kadar ileri gidebileceğini görmek ilginç olacak.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin