Polygon fiyatı, bu güncelleme sonrası hak ettiği değeri bulacak mı?

Polygon analizi: Fiyat konsolide olurken hangi yöne hareket edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ağustos ayının büyük bölümünde iyi hareketler gösteren piyasa yarın gelecek olan enflasyon verilerinden dolayı strese girdi. Bitcoin önderliğinde arkadaşları da bir miktar geri çekilme yaşıyor. Altcoin’lerde de öne çıkan bazı varlıklar var. Bunlardan biri de Polygon. Peki Polygon analizi için ne söylenebilir.

Polygon analizi, konsolidasyonu daha yüksek bir seviyede gösteriyor. Boğalar, fiyat çok önemli 0.95 $ işaretinin altına düştüğü için önceki seansın kazançlarından yararlanamadı. Saatlik grafik çerçevesinde bir ‘çekiç’ mum çubuğunun oluşumu, alt seviyelerden alım yapıldığını gösteriyor.

Buna rağmen genel duygu düşüş eğilimini korudu. Haberin yazıldığı esnada MATIC/USD paritesi gün için %5,88 düşüşle 0,88$’da geziniyor. Ayrıca, 24 saatlik işlem hacmi CoinMarketCap verilerine göre %8 artarak 425.260.970$’a yükseldi.

Polygon analizi: MATIC konsolidasyon sürecini uzatıyor mu?

Günlük grafikte, Polygon analizi için, 11 Mayıs ile 17 Temmuz arasında bir aralığına bakabiliriz. Bu alan içinde işlem görürken, 0,714 doların altında kaldı. 18 Temmuz’da fiyat bu aralığın üzerinde bir kırılma gerçekleştirdi. Şimdi 0,976 dolara kadar yükseliş momentumu verdi.

Fiyat, 30 Haziran’dan bu yana en düşük 0,41$’dan yükseliş trendi çizgisi boyunca işlem görüyor. 0,98 $’lık bir yükseliş yaptıktan sonra, fiyat simetrik bir formasyon oluşturarak konsolide olmaya başladı. Ayrıca, MATIC bir “Çift Tepe” modeli oluşturdu. 

Oluşan bu formasyona göre fiyat 0,88 doların altına kapanırsa 0,79 dolara kadar iyi bir düşüş bekleyebiliriz. Buna ek olarak, işlem hacimleri, grafiklerde gösterildiği gibi, son 3 hafta için ortalamanın altında işlem görüyor.

Poligon fiyatı, 20 günlük üstel hareketli ortalamanın yakınında iyi destek alıyor. Bu destek, MATIC’in yakın gelecekte keskin bir şekilde düşmemesini sağlayan tek şey. RSI (14), varlıkta olası bir aşağı yönlü momentuma işaret ederek düşüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin