Poloniex LaunchBase geliyor.

Poloniex’ten güçlü hamle: LaunchBase, Tron’un stabilcoin’i ile geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto borsası Poloniex, “LaunchBase” adlı yeni bir token satış platformu piyasaya sürdü.

Pazar günü açıklanan platformun ilk desteklenen projesi Tron’un “JUST” adını taşıyan, merkezi olmayan bir stabilcoin sistemi.

LaunchBase, JUST projesiyle çıkışını yapıyor

JUST ilk kez geçen hafta duyurulduğunda “Djed” olarak adlandırılmıştı. Tron Vakfı tarafından hazırlanan sistem, MakerDAO benzeri bir stabilcoin sistemi olarak faaliyet gösteriyor.

Konuyla ilgili Poloniex’ten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

LaunchBase ilk projesi olarak JUST adını taşıyan, TRON tabanlı bir stabilcoin borç verme platformu ve bununla ilişkili tokeni seçti. JUST, kullanıcıların 1:1 oranında USD’ye sabitlenmiş bir sabit para birimi olan USDJ’yi oluşturmak için JUST’ın CDP portalı üzerinden TRX’e yatırım yapabileceği merkezsiz bir borç verme platformudur.

Poloniex ayrıca TRX’in LaunchBase üzerinden yapılan satın almalar için tek uygun token olacağını söyledi.

“Adil bir defi sistemi…”

Tron kurucusu Justin Sun ise şöyle konuştu.

JUST, tüm kullanıcılar için stabilcoin kredilendirme ve yönetişim mekanizmaları sağlayan ve LaunchBase platformunu ve gelecekteki gelişimini tam olarak destekleyecek adil bir DeFi sistemi oluşturmayı hedefliyor.

Sun geçen yıl Poloniex’i Circle’dan satın alan yatırımcılardan biri olarak da biliniyor.

Poloniex; Binance, OKEx ve Huobi de dahil olmak üzere token düzenleme platformlarıyla ilgili çalışmalar yapan bir dizi kripto borsası arasına katılmış oldu. Geçen yıl Coinbase de böyle bir platformun lansmanını değerlendiriyordu.

theblockcrypto

Popüler analistten halving öncesi ve sonrası için bomba Bitcoin tahmini!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin