featured

Poloniex’ten Bitcoin Cash İçin Yeni Duyuru Geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük dijital para borsalarından biri olan Poloniex, sisteminde yaşadığı erişim probleminden sonra kullanıcılarına sorunsuz hizmet vermeye tekrar başlamıştı. Bilindiği üzere ünlü borsa, Bitcoin Cash tartışmalarına karşın yaptığı açıklamada ”olası bölünme karşısında erken karar vermeyeceğiz, gözlemleyip kararımızı sonra vereceğiz” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Poloniex dün sitesinden yaptığı duyuruda Bitcoin Cash ile ilgili tutumunu açıkladı;

Bitcoin Cash Güncellemesi

1 ağustos Bitcoin çatallanma tartışmalarından bu yana Bitcoin Cash (BCH) ile ilgili çeşitli sorular aldık. BCH’yi veya başka herhangi bir Bitcoin (BTC) türevini derhal desteklemekten çekinmemiz, ağ operasyonlarının güvenliğini sağlamak ve kullanıcılarımızın tokenlerinin güvenliğini sağlamak arzusunda olmamızdır.

Çatallanma sürecinde hesaplarında BTC olan kullanıcılarımızın hesaplarına aynı miktarda BCH’yi ekleyeceğiz. Bunun 14 ağustos veya daha önce gerçekleşmesini bekliyoruz. Unutmayın ki, BCH’yi Poloniex’te bir pazar olarak listeleyip listelemeyeceğimize henüz karar vermedik, ayrıca BCH’nin para çekimlerine destek vermeyi taahhüt edemeyiz. BCH’yi işleme alma, tamamen kontrolümüzün dışında olan ağın kararlılığına bağlı olacaktır.

Bu konuda herkesin sabrını takdir ediyoruz.

 





http://www.kriptoparahaber.com/dunya-borsalarindan-yeni-1-agustos-tartismasi-bitcoin-cash-icin-aciklamalar-geliyor/


http://www.kriptoparahaber.com/poloniex-washingtondan-cekiliyor/


http://www.kriptoparahaber.com/mehmet-hamdi-bol-olduda-bitti-masallah/


http://www.kriptoparahaber.com/paribudan-bitcoin-cashe-destek/


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin